Kunststofkozijnen
Ceelen Bouwbedrijf BV in
Helmond
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ceelen Bouwbedrijf BV
Korte Venstraat 6
5708JP Helmond

tel: 0492-525463

Extra informatie

Heeft u plannen voor nieuwbouw? Ceelen Bouwbedrijf BV wil graag uw partner zijn. Een partner die open communiceert. Een partner die naar je luistert en die je kunt vertrouwen. En een partner die doet wat hij zegt.   
Wij kijken naar úw eisen en úw wensen en doen er alles aan om uw droom uit te laten komen.  
Wij hebben een ruime ervaring in het bouwen van vrijstaande en geschakelde woningen, winkels en bedrijfsruimtes. In iedere stijl en in iedere prijsklasse.  
Bouwbedrijf Ceelen combineert moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap en kwaliteit. 
 
Heeft u plannen voor nieuwbouw? Wellicht kunnen wij u advies geven of krijgen uw plannen nog meer gestalte door een vrijblijvend gesprek. 
 
Aanbouw en verbouw 
 
Verbouwen blijkt een van de grootste stressfactoren te zijn. Ceelen Bouwbedrijf BV neemt die stress graag van u weg. Van een simpele ingreep als het plaatsen van een dakraam, een nieuw kozijn of het vernieuwen van dakpannen tot het maken van een complete badkamer, aanbouw of inrichting van een woonhuis. Van klein tot groot: wij kunnen u adviseren en u van dienst zijn. 
 
Bij verbouwingen of onderhoud moet vaak gewerkt worden, terwijl de normale gang van zaken gewoon doorgang vindt. Dat vereist flexibiliteit, een juiste planning en goede afspraken. Bij Ceelen Bouwbedrijf BV kan alles in één hand zijn. U maakt dan maar één keer afspraken, die vervolgens ook waargemaakt worden. 
 
Denkt u binnenkort ook een verbouwing te realiseren? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. 
 
Renovatie 
 
Wat is nu eigenlijk renoveren. Dit is het vernieuwen en of vervangen van authentieke elementen van uw pand. Dit wil dus zeggen dat het onderhoud en veranderingen aan uw pand worden uitgevoerd met handhaving van de originele en specifieke kenmerken van uw pand. 
 
Onderhoud en renovatie van een woning of bedrijfspand brengen vaak veel overlast met zich mee. Ceelen Bouwbedrijf BV verstaat de kunst van verbouwen. De uitstekende voorbereiding en planmatige aanpak beperkt de overlast tot een minimum. Sterker nog, u zet uw activiteiten gewoon voort, alsof er niets aan de hand is. 
 
Aanpassingen aan woningen maken vraagt om vakkundigheid en dat is wat wij u kunnen bieden. Voor ons betekend renovatie een kwestie van toewijding en goed afspraken. Voor elke aanpassing aan in- of exterieur kunt u een beroep doen op ons. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakvenster, het vervangen van de dakbedekking, het aanbrengen van nieuwe kozijnen, het plaatsen van een nieuwe badkamer, de realisatie van een slaap- en badkamer op de begane grond of de aanbouw van een serres of erker, onze medewerkers maken er werk van. Met oog voor detail. 
 
Onderhoud 
 
 
Het is van groot belang om regelmatig onderhoud aan uw woning en installaties uit te voeren. Ten slotte is een woning één van de belangrijkste aankopen in uw leven, een aankoop waar u trots op bent. Op den duur krijgt u altijd te maken met onderhoud. 
 
Ook voor onderhoud staan wij graag voor u klaar. Zowel voor een kleine of grote opdracht. Ook tijdens het uitvoeren van een klus denken wij steeds met u mee. Bij ons dus flexibiliteit en oplossingen die u wenst. Vanaf het begin tot het eind. 
 
Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Dat wat goed is, moet goed blijven. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd worden. Zo nodig moeten deze vervangen worden. 
Zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk, kunt u een beroep op ons doen. Onze medewerkers verzorgen zowel uw spoedopdrachten als het reguliere onderhoud. 
 
 
Bent u benieuwd wat er mogelijk is in de vrije sector van de bouw? Bouwbedrijf Ceelen kan u daarbij goed helpen. Wij maken het voor u snel en vakkundig mogelijk omdat wij al jaren gespecialiseerd zijn in deze branche! 
 
Wij kijken naar úw eisen en úw wensen en doen er alles aan om uw droom uit te laten komen.  
Wij hebben een ruime ervaring in het bouwen van vrijstaande en geschakelde woningen. In iedere stijl en in iedere prijsklasse.  
Ceelen Bouwbedrijf BV combineert moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap en kwaliteit.