Kunststofkozijnen
Van Oorschot Aluminiumconstructies BV in
Helmond
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Oorschot Aluminiumconstructies BV
Vossenbeemd 110/E
5705CL Helmond

tel: 0492-536281

Extra informatie

In de ruim veertig jaar van ons bestaan hebben we een schat aan ervaring en vakmanschap opgedaan. Talloze projecten in aluminium ramen, deuren, serres en gevelsystemen hebben we inmiddels gerealiseerd. Deze kennis en ervaring staan u ter beschikking.   
We produceren in eigen fabriek met de modernste machines kwaliteitsproducten voor zowel nieuwbouw als renovatie. Van ons mag u een goed en gedegen advies verwachten. We streven na zo optimaal mogelijk op uw wensen en eisen in te spelen en te bekijken wat voor u de beste oplossing kan zijn. Of we nu een raam, een deur, een serre of een winkelpui leveren, van ons mag u een uitstekende dienstverlening, een goede service na levering en afspraak-is-afspraak verwachten. Als u denkt aan nieuwbouw of renovatie, oriënteert u zich dan eens bij ons. We helpen u graag. 
 
Wij werken voor bouwbedrijven maar ook voor particulieren. En leveren, monteren aluminium kozijnen, puien, vliesgevels etc. voor o.a. bedrijfspanden, woonhuizen, renovatie en nieuwbouw. 
 
Renovatie 
 
Ook wanneer u oude ramen, deuren of kozijnen wilt vervangen kunt u voor aluminium kiezen. Het materiaal is exact op maat te maken en vele vormen en detailleringen zijn mogelijk. Zo kan het wat betreft de vorm vrijwel gelijk gemaakt worden aan hout of staal. Er kan dus voor de voordelen van aluminium gekozen worden zonder het karakter van bestaande huizen aan te tasten.  
 
Juist door het grote aantal mogelijkheden dat aluminium profielen biedt, kan de voor uw situatie meest optimale oplossing worden geboden. Zo wordt uw nieuwe raam of deur aangepast aan de bouw in plaats van andersom. De montage en afwerking wordt hierdoor niet alleen fraaier, maar ook eenvoudiger. 
 
Kozijnen 
 
Indien het basiskozijn nog in goede staat is, kan het behouden blijven. 
Bewegende delen en beglazing worden vakkundig door ons gedemonteerd en vervangen door nieuwe profielen. Het kozijn dat behouden blijft, wordt voorzien van aluminium zetwerk of aluminium hoeken.  
 
Schuifpuien 
 
Bij OAS Helmond zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. En onze schuifpuien en schuifsystemen zijn daarvan een goed voorbeeld. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte. 
 
Met een aluminium schuifpui opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een afmeting tot 3 meter hoog en 6 meter breed.

Specialiteit
  • Deuren/Ramen 
  • Kozijnen 
  • Schuifpuien 
  • Terrasoverkappingen 
  • Bedrijfspanden 
  • Renovatie 
  • Particulieren 
  • Vliesgevels