Kunststofkozijnen
Raadsveld Visser Klusbedrijf in
IJlst
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Raadsveld Visser Klusbedrijf
Roodhemsterweg 12
8651CV IJlst

tel: 0515-425754

Extra informatie

Klusbedrijf uit IJlst nabij Sneek van alle markten thuis   
Een specialist in allerlei klussen, binnen- en buitenshuis. Raadsveld Visser Klusbedrijf is het allround klusbedrijf uit IJlst dat met zijn uitgebreide pakket aan diensten u graag van dienst wilt zijn. Waarvoor wilt u ons inschakelen? Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden. 
 
 • Timmerwerk: in de breedste zin van het woord 
 • Badkamers en toiletten: timmerwerk, cv en elektriciteit aansluiten, sanitair plaatsen, betegeling 
 • Dakramen en -kapellen: plaatsen, daken vervangen inclusief isolatie, spanten en pannen aanbrengen 
 • Kozijnen, ramen en deuren: plaatsen, vervangen, repareren 
 • Keukens: plaatsen of vervangen 
 • Scheepsbetimmering: nieuwe inrichting vaartuig of reparaties 
 
Hierom kiest u voor ons klusbedrijf 
 
Waarom zou u kiezen voor Raadsveld-Visser? Omdat wij uitblinken in vakmanschap, betrouwbaarheid en communicatie. Wij leveren vakmanschap dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers die gespecialiseerd zijn op allerlei gebieden. Waarom zijn wij betrouwbaar? Omdat we doen wat we zeggen en dankzij ons vakmanschap kunt u vertrouwen op onze werkzaamheden. We maken duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 
 
Voordelig klusbedrijf uit IJlst 
 
Duurzaam in het kiezen van de juiste materialen en voordelig in het uitvoeren van de werkzaamheden. Ons vakmanschap, de betrouwbaarheid en de duidelijke communicatie gaan gepaard met een voordelige dienstverlening. Hoe we dat realiseren? Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om vakkundig en efficiënt te werken. En dat levert u grote voordelen op. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.  
 
 
Over Raadsveld Visser Klusbedrijf 
 
Raadsveld Visser Klusbedrijf is een allround klus- en onderhoudsbedrijf dat streeft naar een excellente dienstverlening voor particulier en bedrijf. Wij onderscheiden ons door vakmanschap, betrouwbaarheid en de manier van communiceren. 
 
Verbouwing op maat 
 
Door een open, persoonlijke, vriendelijke en duidelijke manier van communiceren proberen wij samen met u tot een optimale maatwerk oplossing te komen. Of het hierbij nu gaat om een verbouwing of het plaatsen van een dakraam, maakt daarbij geen verschil. Gecombineerd met een stuk “ouderwets” vakmanschap en creativiteit weten wij goed wat mogelijk is en welke materialen hierbij benodigd zijn. Bovendien willen wij een kwalitatief hoogstaand werk afleveren. Wanneer wij geen expertise hebben op een bepaald gebied, modderen wij niet zelf aan maar huren wij specialisten in. 
 
Bouwen is vertrouwen, daarvan zijn wij ons terdege bewust. Vandaar dat wij betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel hebben. Niet alleen wat betreft kwaliteit, maar ook het tijdig opleveren en nakomen van afspraken. Wij zeggen wat wij doen, en doen wat wij zeggen. Gegarandeerd! 
 
Ons Werk 
 
Onze werkzaamheden zijn als volgt in te delen: 
 
 • Verbouw 
 • Onderhoud 
 • Renovatie 
 
Om u een beter beeld te geven van onze diensten, hebben wij hieronder een aantal voorbeelden genoemd. 
Vakkundig timmerwerk in en rondom het huis 
 
Wij kunnen timmerwerk in de breedste zin van het woord voor u uitvoeren. 
 
Bij badkamers en toiletten kunnen wij het timmerwerk uitvoeren, water, centrale verwarming en elektriciteit aansluiten, de afvoer verleggen, sanitair plaatsen en tegelen. Met andere woorden: alles door één bedrijf! 
Plaatsen, vervangen of renoveren van dakkapellen en dakramen 
 
Wij kunnen dakramen en dakkapellen plaatsen. Daarnaast kunnen wij daken vervangen, inclusief isolatie, opnieuw verlatten, dakhout vervangen, spanten en pannen aanbrengen. Houten FrameKozijnen, ramen en deuren kunnen wij plaatsen, vervangen en repareren. Keukens kunnen wij plaatsen of veranderen c.q. vervangen. 
 
Wij voeren echter geen werkzaamheden uit aan rieten daken. 
Ook scheepsbetimmering of reparaties mogelijk 
 
Ook voeren wij scheepsbetimmering uit. Indien u een andere inrichting in uw vaartuig wilt, of er moeten reparaties plaatsvinden, dan kunt u bij ons terecht!

Specialiteit
 • Verbouw 
 • Onderhoud 
 • Renovatie 
 • Kozijnen 
 • Dakramen 
 • Dakkapellen 
 • Badkamers 
 • Keukens 
 • Scheepsbetimmering 
 • Ramen