Kunststofkozijnen
Stalumex BV in
Kerkrade
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Stalumex BV
Wiebachstraat 65
6466NG Kerkrade

tel: 045-5415410

Extra informatie

EXPERTS IN STAAL EN ALUMINIUM   
Mogen wij ons voorstellen? 
 
Stalumex BV is specialist in gevelbouw en levert hoogwaardig maatwerk voor de particuliere en zakelijke markt. Stalumex BV vervaardigt, levert, monteert, renoveert en onderhoudt ramen, deuren, (vlies)gevels en constructies van staal, aluminium en glas. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van de hoogste kwaliteit, onze keurmerken geven glashelder weer waar wij voor staan. Stalumex BV: een ijzersterk team dat graag de handen in elkaar slaat om een staaltje vakwerk te realiseren. 
 
 
Wie bent u? 
 
U kunt die tevreden klant zijn waar wij reeds jarenlang projectmatig mee samenwerken. U kunt die klant zijn die aan anderen vertelde dat wij prachtig werk leveren. U kunt de particulier zijn die voor zijn met zorg uitgekozen woning fraaie, op maat gemaakte puien wilt. Wie u ook bent: u staat voor ons op de eerste plaats! 
 
Wat is onze kracht? 
 
Wij gaan elke uitdaging aan, daar waar anderen stoppen gaan wij verder. Wij denken met u mee en zorgen te allen tijde voor een oplossing welke bij u past! 
 
Producten & Diensten 
 
Productie 
 
Van ontwerp tot realisatie combineren wij innovatieve producten en technieken met gedegen vakmanschap. In staal verwerken wij voor diverse toepassingen de systemen van Jansen en Forster, in aluminium verwerken wij het systeem Heroal. Ook speciale toepassingen zoals brandwerende gevelelementen realiseren wij met deze systemen. Ramen, (schuif)deuren, vouwwanden, vliesgevels, lichtdaken en alle andere denkbare variaties maatwerk vervaardigen wij uit een profiel naar keuze: geïsoleerde vlakke profielen, renovatieprofielen (voor houten en stalen kozijnen) en designprofielen behoren tot ons assortiment. Ook kan Stalumex de traditionele ranke ongeïsoleerde stalen stoeltjesprofielen verwerken en eventueel voorzien van isolatieglas. De profielen worden in een kleur en structuur naar keuze geassembleerd tot volwaardig gevelelement wat voldoet aan uw wensen en eisen. 
 
 
(De)montage 
 
Eenmaal gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig product, verdient het ook een vakkundige montage. Met uiterste nauwkeurigheid plaatsen wij de door ons vervaardigde elementen in de bestaande of nieuwe gevel. Vervolgens plaatsen wij het glas en leveren wij de complete puien conform de hoogste standaard op. Ook het verwijderen en afvoeren van bestaande gevelelementen nemen wij ook voor onze rekening. 
 
 
Renovatie 
 
Verouderde en/of versleten gevelelementen breken het aanzicht van een gebouw af en functionaliteit laat vaak ten wensen over. Waar de wens of eis is de bestaande gevelelementen te restaureren bent u bij Stalumex BV aan het juiste adres. Het traditionele stalen ongeïsoleerde stoeltjesprofiel, wat al jarenlang de uitstraling en statige karakter van oude fabrieken, kerken en kantoren bepaald, kunnen wij volledig restaureren. Wij demonteren de elementen en maken deze in onze geoutilleerd werkplaats ‘als nieuw’. Geheel gerenoveerd, behandeld, voorzien van een nieuwe coating en eventueel speciaal isolatieglas hermonteren wij de elementen. 
 
 
Service en onderhoud 
 
Staal en aluminium zijn onderhoudsvriendelijk, maar niet onderhoudsvrij. Om garanties te waarborgen is een regelmatige verzorging van de elementen vereist. Kan of wilt u dit zelf niet doen? Dan staan onze monteurs ter beschikking dit op regelmatige basis uit te voeren. 
 
 
Offerte 
 
Ons werk is maatwerk, uw keuze bepaalt dan ook de prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.