Kunststofkozijnen
Cornelisse Bouwbedrijf in
Leeuwarden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Cornelisse Bouwbedrijf
Foeke Sjoerdswei 30
8914 BH Leeuwarden

tel: 058 2133665

Extra informatie

Bouw- of verbouwplannen?  Vertel ons wat uw wensen zijn. 
 
Woning (ver)bouwen? Keuken of badkamer renoveren? Garage aanbouwen of zolder opknappen? 
 
Bespreek uw wensen en plannen met Cornelisse Bouwbedrijf. Als allround aannemer garanderen wij een betrouwbaar advies, heldere offerte en perfecte uitvoering van uw opdracht. Van a tot z, stipt volgens afspraak. Volgens de beste prijs/kwaliteitverhouding. Zo werken wij al meer dan 25 jaar in heel Friesland. Onze klanten? Die zijn altijd dik tevreden. 
 
Van fundering tot dakbedekking. Nieuw- en verbouw, onderhoud en renovatie. Wij zijn van alle markten thuis. Onze medewerkers (allemaal VCA-gecertificeerd) stellen eer in hun werk. Cornelisse Bouwbedrijf is een erkend leerbedrijf, aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant. Dat betekent voor u: zekerheid in kwaliteit, planning en facturering. Bel ons gerust. Wij komen de mogelijkheden graag met u doorpraten. 
 
Renovaties met gevoel voor stijl 
 
Renovatie van historische gebouwen vraagt om kennis van oude bouwtechnieken en gevoel voor stijl. Cornelisse Bouwbedrijf voldoet aan beide criteria. Dit hebben wij de afgelopen 25 jaar ruimschoots bewezen. In heel Friesland hebben onze vakmensen woningen, boerderijen en bedrijfspanden – rijksmonumenten vaak! – in hun oude glorie herstelt. 
 
Ons specialisme is: traditioneel bouwen. Dankzij onze eigen machinale timmerwerkplaats hebben wij de houtbewerking in eigen hand. Hierdoor is Cornelisse Bouwbedrijf uw partner bij uitstek voor uw renovatieproject, al dan niet onder architectuur. Wij combineren respect voor ‘het oude’ met een scherp oog voor ‘nieuwe’ gebruikseisen. Tot en met de uiteindelijke afwerking, voeren wij uw renovatie tot in de finesses uit. Op basis van een degelijk plan van aanpak en in nauw overleg.  
 
Nieuwbouw volgens de beste tradities 
 
Al meer dan een kwart eeuw realiseert Cornelisse Bouwbedrijf nieuwbouwwoningen. Daarbij ligt de nadruk op ‘traditioneel bouwen’. Natuurlijk houden we rekening met energiekosten en duurzaamheid. Gaat uw voorkeur uit naar een woning of bedrijfspand van traditionele materialen als (metsel)steen en hout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
De realisatie van uw eigen droomhuis is een spannend avontuur. Kies daarom een partner waarmee u door één deur kunt! Wij denken écht met u mee, van ontwerpfase tot oplevering. Wij zorgen voor de vereiste bouwtekeningen en -vergunningen en regelen de planning en logistiek. Onze eigen vakmensen tekenen voor hoogstaande bouwkwaliteit. Onze vertrouwde, locale partnerbedrijven voor de integratie van innovatieve en energiezuinig installaties. Uw woonwens is onze drijfveer!  
 
Uw verbouwing tot in de puntjes geregeld 
 
Wij bieden ruime ervaring met uiteenlopende verbouwingen. Kleine of grote projecten, we voeren ze met evenveel aandacht uit. U hoort precies van ons hoe we uw verbouwing gaan aanpakken en wat de kosten zullen zijn. Vaak hebben wij praktische tips, waarmee u met minder geld méér uit uw verbouwing haalt. 
 
Van aanbouw tot dakkapel, van luxe badkamer tot hobbyzolder, van extra schuurruimte tot garage. Overal in Friesland dragen onze vakmensen bij aan verbetering en waardevermeerdering van bestaande woningen. Wij nemen alle details vooraf met u door. Ook de vergunningenprocedures. Zo zijn verrassingen achteraf uitgesloten. Met Bouwbedrijf Cornelisse pakt uw verbouwing in één keer goed uit. Volgens hoge kwaliteitsnormen, binnen de afgesproken planning. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend verbouwadvies.  
 
 
Onderhoud is behoud 
 
Door tijdig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand behoudt uw eigendom zijn waarde. Cornelisse Bouwbedrijf heeft veel ervaring met bouwkundige inspecties. Daarmee kunt u veel problemen voor zijn. Ook bij achterstallig onderhoud, zijn wij u met ons vakmanschap van dienst. Wij komen kosteloos bij u op bezoek om eventuele onderhouds- en herstelwerkzaamheden op te nemen. 
 
Zijn uw kozijnen en ramen toe aan herstel of vervanging? Slaan uw muren door, als gevolg van matig voegwerk? Heeft u vocht- of lekkageproblemen? Wij inventariseren de problemen voor u en pakken ze bij de bron aan. Dankzij onze eigen machinale timmerwerkplaats kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn. Ook met reparaties aan houtwerk. U krijgt vooraf een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent.

Specialiteit
 • Badkamer  
 • Dakbedekking  
 • Dakkapel  
 • Keuken  
 • Kozijnen  
 • Zolder  
 • fundering  
 • garage  
 • houtbewerking  
 • ramen  
 • woningen