Kunststofkozijnen
Kuiers Dunnink Montage in
Meppel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kuiers Dunnink Montage
Kluft 21
7943 LX Meppel

tel: 0522 - 241744

Extra informatie

Even voorstellen, Kuiers Dunnink Montage    
Kuiers Dunnink Montage, uw specialist in kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en gevelbekleding. Al 14 jaar sterk in renovatie, levering en montage. Door persoonlijk contact slagen wij er in om uw wensen beter te begrijpen. Wij verzorgen en begeleiden het project van het begin tot het eindresultaat. 
 
Wat bieden wij? 
 
Kuiers Dunnink Montage bestaat al sinds 1998. Met deze ruime jaren aan ervaring hebben we een verscheidenheid aan klussen mogen verzorgen. 
 
Persoonlijk en kundig 
 
Wij zijn misschien een kleine onderneming maar staan voor creativiteit en vakkennis. Uiteraard stellen wij het persoonlijke contact met u als klant zeer op prijs. We nemen graag de tijd voor uw wensen op het gebied van verbouwing en renovatie. Door persoonlijk contact slagen wij er in om uw wensen beter te begrijpen. Wij verzorgen en begeleiden het project van het begin tot het eindresultaat. En zorgen dat de klus geregeld wordt zoals afgesproken. 
 
Twee man sterk 
 
Kuiers Dunnink Montage werkt niet met montageploegen, maar met twee man sterk verzorgen wij uw klus. Wij meten het in en komen het ook persoonlijk plaatsen. Uw voordeel? Zo heeft u één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk. 
 
Kwaliteit en scherpe prijzen 
 
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing, groot of klein. Wij beschikken over een breed netwerk aan betrouwbare partners die net als ons kwaliteit leveren. Zo kunnen wij elke klus klaren. Wij werken vanuit huis en beschikken over een eigen loods te Rouveen. Uw voordeel? Vanwege onze lage kosten kunnen wij scherpe prijzen aanbieden! Vraagt u vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan en laat u overtuigen.  
 
Kunststof en aluminium kozijnen 
 
Wij monteren kozijnen in alle soorten, maten en kleuren. Voor elke woning bestaat een passende oplossing. Of het nu gaat om schuif-, draai- of draaikiepramen: u kunt er van verzekerd zijn dat u een perfect sluitend raam heeft.  
 
Kozijnen, kunststof of aluminium? 
 
Traditionele kozijnen zoals hout en mdf vereisen veel onderhoud. Dit in tegenstelling tot de onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen. Door de houtnerfstructuur hebben ze geen kunstmatige aanblik maar juist de natuurlijke uitstraling van hout. Een natuurlijke, kwalitatieve uitstraling met de voordelen van kunststof. Naast kunststof kozijnen werkt KDmontage ook met aluminium kozijnen. 
 
Veiligheid, het sterke punt van onze kozijnen 
 
Ieder raam is standaard uitgerust met inbraakwerende sluitnokken. Bovendien kunnen de ramen worden voorzien van extra inbraakwerend toebehoren (afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten). Ook het beslag is voorzien van diverse beveiligingen. De kozijnen worden standaard geleverd met HR ++ isolatiebeglazing. 
 
Kenmerken van kunststof kozijnen 
 
• Nooit meer schilderen 
• Minimaal 10 jaar garantie 
• Onderhoudsarm 
• Kleurvast en weerbestendig 
• Bijzonder lange levensduur 
 
Afwerking in juiste kleur en materiaal 
 
Bij het plaatsen van een kunststof kozijn zorgt Kuiers Dunnink Montage voor de afwerking van de kozijnen in de juiste kleur en met het juiste materiaal.  
 
Kozijnen, deuren, dakkapellen, gevelbekleding en meer.. 
 
Kuiers Dunnink Montage bestaat al sinds 1998. Met deze ruime jaren aan ervaring hebben we een verscheidenheid aan klussen mogen verzorgen. Door persoonlijk contact slagen wij er in om uw wensen beter te begrijpen. Wij verzorgen en begeleiden uw project van het begin tot het eindresultaat.