Kunststofkozijnen
Segeko Handelsonderneming B.V. in
Meppel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Segeko Handelsonderneming B.V.
Industrieweg 12
7949 AK Meppel

tel: (0522) - 440588

Extra informatie

Over Segeko Handelsonderneming B.V.   
Segeko Handelsonderneming B.V. heeft zich als zelfstandig bedrijf en met vakkundig personeel, waarvan sommige met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, gespecialiseerd als ‘totaalbouwer’ in serres, veranda’s, carports, aluminium kozijnen en gevelbouw. 
 
De sterkste kant van Segeko Handelsonderneming B.V. is dat alles in eigen fabriek wordt geproduceerd van A t/m Z. Deze producten worden ook door eigen personeel op vakkundige wijze gemonteerd.  
 
Warm binnenzitten met het buitengevoel 
 
Een veranda of serre is ideaal om binnen toch het gevoel te krijgen dat u een beetje buiten zit. Bij Segeko Handelsonderneming B.V. verzorgen wij dit project van A tot Z. Bekijk onze veranda's en serres en lees wat onze dienstverlening uniek maakt. 
 
Uw totaalbouwer van A tot Z 
 
Segeko Handelsonderneming B.V. heeft zich als zelfstandig bedrijf en met vakkundig personeel, waarvan sommige met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, gespecialiseerd als 'totaalbouwer' in serres, veranda's, carports, aluminium kozijnen en gevelbouw. 
 
De sterkste kant van SeGeKo is dat alles in eigen fabriek wordt geproduceerd van A t/m Z. Deze producten worden ook door eigen personeel op vakkundige wijze gemonteerd.

De werkwijze van Segeko Handelsonderneming B.V. ontzorgt u 

De diensten waarbij u Segeko Handelsonderneming B.V. in kan schakelen zijn veel omvattend. Veelal worden de opdrachten van Segeko Handelsonderneming B.V. compleet uitgevoerd. Dat wil zeggen: alles in eigen hand, uitgevoerd door eigen personeel en dus geen tussenkomst van andere onderaannemers. 
 
De compleetheid van de opdracht: 
 
  • Uitwisseling gegevens (uw wensen/eisen lijst) 
  • Maken ontwerp 
  • Bezoek bij u thuis 
  • Aanvraag bouwvergunning 
  • Produceren in eigen fabriek 
  • Bouwkundige werkzaamheden inclusief verwarming, elektra, stucwerk 
  • Sleutelklare oplevering 
 
Kortom: SeGeKo..... een zorg minder