Kunststofkozijnen
Meuwsen BV Bouwbedrijf in
Nijmegen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Meuwsen BV Bouwbedrijf
Postweg 50
6523LD Nijmegen

tel: 024-3233556

Extra informatie

Over Meuwsen BV Bouwbedrijf   
Meuwsen BV Bouwbedrijf bestaat sinds 1973 en werd opgericht door meneer Van der Zanden. De bedrijfsvoering werd al snel overgenomen door Nico Meuwsen. In 1983 nam Nico de aandelen over. De huidige directeur-eigenaar Patrick Lamers heeft het bedrijf in 2008 overgenomen. Het bedrijf is sinds 15 juni 2012 gevestigd aan de Karstraat 10 in Bemmel. Daarvoor is het bedrijf gevestigd geweest aan de Postweg in Nijmegen. In Bemmel bevindt zich zowel het kantoor als de bedrijfsopslag. 
 
Kwaliteit is erg belangrijk 
 
Patrick Lamers is een bevlogen, jonge ondernemer die uit ervaring weet dat betrouwbaarheid een van dé peilers is van een samenwerking. “Ik doe alleen zaken met mensen die ik recht in de ogen kan kijken” is zijn credo. Betrouwbaarheid vindt hij belangrijk, uiteraard van beide zijden. “Een perfect product kan ik niet garanderen, ik streef er wel naar en verlang dat ook van onderaannemers”, zegt hij. Kwaliteit is erg belangrijk. Niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor de aannemer. 
 
Flexibel in voorbereiding en uitvoering 
 
Ons bedrijf is een platte organisatie met korte heldere communicatielijnen. Hierdoor is Meuwsen flexibel in de voorbereiding en de uitvoering van een bouwplan. Korte lijnen, ook met de opdrachtgever, beperken vergissingen en verhogen de kwaliteit. Er ontstaat geen ruis in de communicatie. Bij Meuwsen kent iedereen zijn verantwoordelijkheid en is gemotiveerd een optimaal product af te leveren. “Teambuilding en zorgvuldige begeleiding zijn de gereedschappen waarmee wij ons product alsmaar trachten te verbeteren”, aldus Lamers. Als opdrachtgever plukt u daar de vruchten van.