Kunststofkozijnen
Thoonen Metaalbouw in
Nijmegen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Thoonen Metaalbouw
Bedrijfsweg 9
6541DC Nijmegen

tel: 024-3770977

Extra informatie

Thoonen Metaalbouw ook bekend onder de naam Thoonen Metaalbouw, is een modern geoutilleerd en geleid Metaalbouwbedrijf. In Nijmegen staat een kantoor van 450 m2 en een fabricagehal van 1500 m2. In de 110 jaar dat het bedrijf bestaat is de aard van de werkzaamheden aanzienlijk veranderd. De inzet, vakmanschap en het kwaliteitsbewustzijn zijn echter gebleven.   
Thoonen Metaalbouw heeft zich de laatste decennia in het bijzonder toegelegd op het produceren en monteren van metalen ramen, (automatisch-)deuren, fijn staalwerk en winkelpuien. Alle werkzaamheden worden met uiterste professionaliteit en naar specifieke wensen en eisen van de klant uitgevoerd. 
 
Thoonen Metaalbouw adviseert en informeert graag over de nieuwste technieken op het gebied van materialen (aluminium, staal, rvs of messing), oppervlaktebehandeling en bedieningsmogelijkheden en inbraakwerende maatregelen.Bij onverhoopte calamiteiten wordt er vierentwintig uur per dag hulp geboden. 
 
Klanten zijn met name de detailhandel, het grootwinkelbedrijf, interieurbouwers, inkooporganisaties, farmaceutische industrie, de bankwereld, universiteiten, ziekenhuizen en bouwkundige aannemers.