Kunststofkozijnen
Verweij Aannemersbedrijf BV in
Oostburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Verweij Aannemersbedrijf BV
Zuidzandsestraat 27
4501AL Oostburg

tel: 0117-452815

Extra informatie

Verweij Aannemersbedrijf BV, gevestigd in Oostburg, is een bouwbedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van verbouw en nieuwbouw op de particuliere en de zakelijke markt.   
Het leveren van vakwerk, een klantgerichte aanpak en vergaande nazorg heeft ons in de regio een naam opgeleverd waar we zuinig op zijn. 
 
Onze naamsbekendheid vloeit eveneens voort uit het onderhoudswerk voor Woongoed Zeeuws-Vlaanderen (www.woongoedzvl.nl), de woningcorporatie met woningen verspreid over 40 kernen in deze regio.  
 
In de relatief kleine omvang van het bedrijf ligt tevens onze kracht. Met ca. 15 medewerkers in vaste dienst is er sprake van een hecht en gemotiveerd team. Iedere medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten en verantwoordelijkheden en dat uit zich in een grote betrokkenheid en inzet. Door de grote variatie in werk is iedere opdracht een uitdaging voor alle medewerkers. 
 
Ons bedrijf is lid van Bouwend Nederland, een organisatie met het doel de kwaliteit in de bouwsector te bevorderen en uit te dragen door het ontwikkelen van kwaliteitslabels 
 
Eén van de kwaliteitslabels die wij voeren is BouwGarant, een kenmerk dat hoge eisen stelt op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. 
 
 
Sinds oktober 2004 zijn wij een FSC gecertificeerd bouwbedrijf. Dit betekent dat hout, gelabeld met het FSC keurmerk, afkomstig is uit goed beheerde bossen.

Specialiteit
  • Isolatie  
  • Woningbouw  
  • Woningen