Kunststofkozijnen
Bouwsil kozijnen in
Rotterdam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwsil kozijnen
Galvanistraat 144
3029AD Rotterdam

tel: 010-4255033

Extra informatie

Ons Bedrijf   
Bouwsil kozijnen is een vertrouwd adres voor al uw montagewerkzaamheden-, deuren-, kozijnen-, schuifpui-, serres-,dakkapellen-, beslag- en beglazing. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het plaatsen van kunststof kozijnen en deuren maar ook totale verbouwingen en al uw timmerwerkzaamheden kunt u onderbrengen bij ons. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. 
 
Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Wij verzorgen alle montagewerkzaamheden van deuren, kozijnen, schuifpuien, serres, dakkapellen, verbouw, timmerwerk, beslag- en beglazing voor bedrijven, instellingen en particulieren. 
 
Wij zijn specialisten in het plaatsen van kunststof kozijnen en deuren, maar het installeren van dakkapellen, gevelbekleding en interieurbouw behoort ook tot ons vakgebied. 
 
Onze opdrachtgevers zijn onder meer, particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. 
 
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Rotterdam en omstreken. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. 
 
Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.