Kunststofkozijnen
J Breetveld BV Loodgieters- en Timmerbedrijf in
Rotterdam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

J Breetveld BV Loodgieters- en Timmerbedrijf
Elgarhof 19
3055CB Rotterdam

tel: 010-4189284

Extra informatie

Breetveld Loodgieters- en Timmerbedrijf is opgericht op 10 mei 1984 door dhr. J. Breetveld en zijn  vrouw R. Breetveld. Zij hebben zich van begin af aan bezig gehouden met onderhoudswerken in de breedste zin van het woord. Alle voorkomende loodgieters-, timmerwerk, metsel- , stuc- en tegelwerk. 
 
Op 2 januari 2003 heeft dhr. Breetveld en mevrouw Breetveld het bedrijf verkocht aan 
dhr. R. van de Weteringh. 
 
Breetveld Loodgieters- en Timmerbedrijf richt zich vooral op de particulieren, scholen, bedrijven en beleggers. En heeft op dit moment 5 vakbekwame mensen in dienst. En een aantal zzpers die dagelijks bijspringen om de werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren. 
 
Kijk eens rond op onze site en zie zelf wat voor mogelijkheden er zijn. En wanneer u vragen heeft of eens een geheel vrijblijvende afspraak wilt maken, neemt u dan contact met mij op!