Kunststofkozijnen
Machinaal Timmerbedrijf Robert v.d. Biggelaar in
Sint oedenrode
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Machinaal Timmerbedrijf Robert v.d. Biggelaar
Jane Addamsstraat 2
5491 DE Sint oedenrode

tel: (0413) 490882

Extra informatie

Machinaal Timmerbedrijf Robert v.d. Biggelaar is op 13 juni 1997 opgericht. Robert is begonnen in een schuur bij zijn ouderlijk huis.   
Al snel werd er personeel aangenomen en werd de schuur te klein. In de zomer van 2001 zijn we gaan bouwen aan een loods op het nieuwe industrieterrein “de Kampen” in Sint-Oedenrode. Nog geen ½ jaar later zijn we verhuisd naar dit pand. 
 
Langzaam zijn we gegroeid en werken we nu met een team van 15 mensen. Ons machinepark wordt steeds moderner, waardoor alles steeds nauwkeuriger wordt afgewerkt. Ons streven is om een zo mooi mogelijk product af te leveren. 
 
We zijn gespecialiseerd in het fabriceren van kozijnen, ramen, deuren en trappen voor zowel bedrijven als particulieren. Op onze producten geven we garantie en ze worden gefabriceerd volgens politiekeurmerk. 
 
Tevens beschikken we over een eigen spuiterij waarin alle producten 2x gespoten worden. Het eindprodukt wordt dan door onszelf getransporteerd naar de klant.