Kunststofkozijnen
Van Aarle Houtbedrijf B.V. in
Sint oedenrode
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Aarle Houtbedrijf B.V.
Ollandseweg 159
5491 XB Sint oedenrode

tel: (0)413 - 472461

Extra informatie

Drie generaties die ieder op geheel eigen wijze invulling hebben gegeven aan het bedrijf.  Leonardus van Aarle startte in 1928 de klompenmakerij. In de oorlog werd deze met de grond gelijk gemaakt maar weer opgebouwd door zijn zonen Leo en Ad. Dit tweetal werkte van jongs af aan mee in het bedrijf maar zagen al snel in dat de klompenmarkt hen geen kostwinning zou bieden. Zij zagen meer in de houthandel en houtzagerij, waar zij in 1960 dan ook serieus mee begonnen. 
 
Van Aarle Houtbedrijf B.V. groeide uit tot houthandel, houtzagerij en gespecialist in verduurzaming van hout. De kleinzonen Karel en Erik, die nu de scepter zwaaien, leggen zich naast loonwerk en verkoop aan aannemers, hoveniers en particulieren ook toe op grotere projecten in de bouw. 
Een nieuwe mijlpaal was de overname van Houthandel, Timmerbedrijf en Bouwmaterialen-handel Van Der Pasch te Boxtel in december 2004. 
Het leveringpakket werd hiermee enorm uitgebreid. De twee bedrijven gaan voortaan verder onder hun nieuwe namen: 
Van Aarle Houtbedrijf B.V. en Van Aarle Bouwmaterialen B.V.. 
Nieuw bewerkingscentrum "Weinig Conturex" voor productie van ramen, deuren en kozijnenProductie van ramen, deuren en kozijnen op hoger niveau 
 
In juli 2008 is een "Weinig Conturex" bewerkingscentrum geïnstalleerd bij onze locatie in Boxtel. Hiermee kunnen we volledig automatisch onderdelen voor ramen, deuren en kozijnen produceren. Een compleet kozijn kunnen we nu in ongeveer één dag tijd produceren, inclusief spuiten. 
Meer informatie over het Weinig Conturex bewerkingscentrum. 
Gevelbetimmeringen voor nieuwbouw en renovatieAannemers en projectontwikkelaars 
 
Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten leveren wij gevelbetimmeringen, bergingen, erfafscheidingen, vlonders, kozijnen, ramen en deuren en alle andere voorkomende houttoepassingen. 
Alles uiteraard geheel op maat, als prefab of geheel gemonteerd. 
Speciaal voor renovatieprojecten leveren wij houtconstructies van verschillende houtsoorten waarin het ouderwetse vakmanschap centraal staat want juist bij renovatiewerkzaamheden moet de oude sfeer gewaarborgd blijven. 
 
Maatwerk terrassen en vlonders in hardhout en verduurzaamd houtHoveniers en tuinarchitecten 
 
Het creatieve tuinontwerp van de hovenier en tuinarchitect krijgt een extra luxe uitstraling door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig hout. 
U wilt u inspelen op de wensen van uw klant en wij komen daaraan tegemoet door het leveren van maatwerk. Wij leveren alle gewenste hout toepassingen in hardhout of verduurzaamd hout. 
Ook voor particulieren maken wij maatwerk tuinhuizen, houten bergingen, tuinschuurtjes etc. 
 
Particulieren 
 
Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de woning en de tuin. Hierdoor is deze markt de laatste jaren enorm gegroeid. Wij maken al zo’n 25 jaar complete tuinhuizen, schuttingen, pergola’s, houten vlonders, bergingen, en andere tuinartikelen. 
Wij zijn graag uw partner als u uw tuin wilt her- of inrichten. Onze deskundige medewerkers bespreken graag uw wensen met u om de juiste produkten te kiezen voor uw projecten en toepassingen. Wij streven altijd naar een perfecte uitvoering.