Kunststofkozijnen
Aanhuiszonwering & Kozijnen in
Spijkenisse
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aanhuiszonwering & Kozijnen
Cosmeastraat 34
3202SE Spijkenisse

tel: 0181-646783

Extra informatie

Over de ondernemer   
Graag stel ik me aan u voor; mijn naam is Marco de Jong 40 jaar en eigenaar van een jong en dynamisch bedrijf met nog een ouderwetse mentaliteit. Ik heb mezelf als doel gesteld om samen met de klanten een kwalitatief en langdurige relatie op te bouwen 
15 jaar geleden heb ik het vak geleerd bij een zonweringspecialist uit de omgeving van Spijkenisse. Ik heb bij dit bedrijf een aantal jaren met groot plezier als zelfstandig monteur gewerkt. Wij zijn als enige in de regio CBW-erkend, dit kunnen wij alleen maar zijn omdat wij achter onze producten staan en vertrouwen hebben in onze werkwijze. 
 
Het zonwering bedrijf te Spijkenisse heeft alles voor een optimale zonwering 
Aanhuis zonwering is een zonwering bedrijf in Spijkenisse dat al jaren dé specialist is in binnen zonwering en buiten zonwering voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in Spijkenisse en omgeving. In onze uitgebreide showroom vindt u al onze producten overzichtelijk opgesteld. Doordat wij over een eigen productieafdeling beschikken, kunnen wij topkwaliteit en maatwerk leveren tegen een opvallend scherpe prijs. 
U kunt bij ons ook terecht voor alle voorkomende reparaties aan uw rolluiken en zonwering. We staan voor snel en vakkundige reparatie aan uw rolluik of zonwering 
 
Onze collectie zonwering voldoet aan een ruime keuze in materiaal, is volledig up-to-date met de hedendaagse trends en uiteraard van een perfecte kwaliteit. Wij zien de ontwikkeling van onze producten en de training van ons personeel als absolute ijkpunten van ons zonweringbedrijf te Spijkenisse en investeren hier dan ook uitgebreid in. Zo kunnen wij altijd garanderen dat u als gewaardeerde klant uitsluitend de allerbeste producten krijgt. Dat is onlosmakelijk verbonden met onze algehele servicegerichtheid. 
 
De nieuwste trend op het gebied van "outdoor living" is een terrasoverkapping, wij leveren verschillende types welke u kunt vinden op onze site. 
 
Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook 
 
Aanhuiszonwering & Kozijnen