Kunststofkozijnen
Renovan b.v. in
Spijkenisse
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Renovan b.v.
Bohrweg 23
3208 KP Spijkenisse

tel: 0181-751577

Extra informatie

Oude vertrouwde kwaliteit en vakmanschap!   
Renovan b.v. is sinds 2010 gevestigd in Spijkenisse, maar de samenwerking tussen de werknemers loopt al veel langer. Lange tijd hebben de monteurs en collega's bij een ander bedrijf samengewerkt en nu zijn de krachten gebundeld in een nieuw bedrijf: Renovan. 
 
Renovan b.v. is gespecialiseerd in o.a. kunststof kozijnen, deuren, erkers en dakkapellen. 
 
Tevreden klanten, dát telt! 
 
Is Renovan b.v. de enige met kunststof kozijnen in regio Spijkenisse? Nee. Maar wij bieden wél zeer scherpe prijzen, garanties en een heel duidelijke uitleg. Geen ondoorzichtige offertes, maar duidelijke uitleg waar de offerte voor staat. Vakmanschap voor een scherpe prijs, waarbij kwaliteit en tevreden klanten ons visitekaartje zijn. 
 
Nieuwsgierig naar Renovan? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. 
 
Kunststof kozijnen die voldoen aan de hoogste eisen 
 
Renovan b.v. is als leverancier ISO 9001 en zijn de profielen KOMO en SKG gecertificeerd. Mede dankzij de stalen versterkingen in de kozijnen wordt de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd. 
 
Onderhoudsarm 
 
Heerlijk …. Een minimum aan onderhoud zoals schoonmaken en op zijn tijd een klein beetje nalopen van de draaiende delen. In ons grillige klimaat staan kunststof kozijnen bloot aan allerlei extreme weersinvloeden, maar voor het Veka systeem is dat totaal geen probleem. 
 
De kozijnen van Renovan zijn bestand tegen weer en wind, jaar in en jaar uit. Hiermee behoren kostbare en tijdrovende schilderbeurten tot het verleden. Af en toe een eenvoudige schoonmaak en uw kunststof kozijnen blijven eruit zien als nieuw. 
 
Onderhoudstip 
 
Voor een optimaal onderhoud van uw kunststof kozijnen, biedt Renovan tevens de Super Safe Cleaner aan. Met deze cleaner kunt u veilig en zonder problemen uw kunststof reinigen. Deze cleaner kost 9,95. Tevens ontvangt u hier een handige spray flacon bij, zodat het onderhoud van uw Renovan kunststof kozijnen nóg gemakkelijker is. Neem voor meer informatie contact met ons op.