Kunststofkozijnen
Kremers Aluminium BV in
Tilburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kremers Aluminium BV
Jules Verneweg 104
5015BM Tilburg

tel: 013-5426042

Extra informatie

Kremers Aluminium is al ruim 57 jaar een specialist voor aluminium ramen, deuren, vliesgevels en elementengevels in de bouw. Wij voeren projecten uit in heel Nederland voor de renovatie en nieuwbouw markt. Deze projecten worden voor verschillende opdrachtgevers uitgevoerd zoals: projectontwikkelaars, architecten, woningbouwcorporaties en aannemers.    
Kremers Aluminium heeft ruim 57 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van aluminium ramen, deuren en elementengevels. Niet alleen in de nieuwbouw van kantoren, woningen, winkel- en zorgcentra maar ook in de renovatie is Kremers Aluminium een ervaren partner. 
 
Wij zijn gevestigd aan de Jules Verneweg 104 te Tilburg op het industrieterrein "Loven". Op totaal 5.500 m2 werken wij met een team van 65 medewerkers aan het realiseren van projecten. 
 
 
De engineering ontwikkelt met behulp van zowel eigen- als de gerenommeerde systemen de perfecte vertaling van Architectenontwerp naar realisatie. Vanaf het projectbureau wordt de productie gevoed, waar computer-gestuurde bewerkingsmachines zorg dragen voor een moderne efficiënte productie. De assemblage en montage wordt door onze vakkundige medewerkers uitgevoerd. 
 
 
Onze afdeling Service & Onderhoud is gespecialiseerd in technisch onderhoud en herstelwerkzaamheden aan bestaande projecten.Overigens niet alleen door ons gerealiseerde, maar aan elk bestaand project waar onderhoud, lekkages e.d. moeten worden aangepakt. 
 
 
Onze gevelelementen worden geleverd conform de VMRG kwaliteitseisen. 
 
Kremers Aluminium heeft al vele jaren ervaring met speciale projecten waarbij project gebonden geveloplossingen noodzakelijk waren voor een optimale gevel. 
 
Door een benadering te typeren als "thinking out of the box" zijn wij tot deze oplossingen gekomen. Hierbij worden de volgende zaken meegenomen: 
 
- Architectonische uitgangstelling van de architect. 
- Kwaliteit & garanties. 
- Efficiënte productie & montage. 
- Verankeringen op bouwkundige constructies. 
- Zon-, geluids- en brandwerende eisen.

Service & Onderhoud 

TECHNISCH ONDERHOUD AAN UW ALUMINIUM KOZIJNEN ’N NOODZAAK ? 
ALUMINIUM KOZIJNEN / GEVELS ONDERHOUDSVRIJ ? 
 
Bovenstaande uitspraken zijn helaas veel gehoord. 
Er wordt vaak gedacht dat uw aluminium ramen, deuren of gevels geen onderhoud behoeven en dan ook nog eens een mensenleven meegaan, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en uiterlijk van het product. 
 
Het resultaat van slecht of geen onderhoud kunnen we op veel plaatsen zien, zowel in de utiliteitsbouw als woningbouw. Het is van belang dat de gevels -de uitstraling van het gebouw- in een goede (technische) conditie worden gehouden. Slecht onderhouden entreepartijen, niet goed sluitende of schuin hangende (entree-)deuren en/of ramen leveren behalve een slechte uitstraling en extra slijtage ook irritatie op bij de gebruikers van het pand of de woning. 
 
Bij normaal gebruik, gecombineerd met het op uw pand of project afgestemde technisch onderhoud en reiniging, gaan uw aluminium kozijnen of gevels inderdaad een mensenleven mee. 
 
Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de afgegeven garanties alleen gestand gedaan kunnen worden bij periodiek onderhoud conform de geldende VMRG-voorschriften. 
 
 
MOET DUS WEL IETS ONDERNEMEN! 
S&O VAN KREMERS ALUMINIUM INSCHAKELEN! 
 
Kremers aluminium beschikt over een eigen Service en Onderhoud afdeling met hoog gekwalificeerde medewerkers. die ervaren zijn om in bestaande situaties hun werkzaamheden met een minimum aan overlast te verrichten. 
 
Deze werkzaamheden in zowel de utiliteitsbouw als woningbouw bestaan uit o.a.: 
 
  • Preventief onderhoud, mogelijk in de vorm van een onderhoudscontract. 
  • Oplossen van storingen / defecten aan aluminium ramen en deuren. 
  • Dé- en hermontage van geveldelen t.b.v. bijv. doorvoer van goederen. 
  • Herstellen van diverse gevelschades. 
  • Onderzoek en herstel van waterlekkages en tochtklachten 
  • Inbraakpreventie 
  • Gevelaanpassingen  
 
Onze huidige opdrachtgevers bestaan uit: 
 
- Eigenaren in zowel utiliteits- als woningbouw 
- Beheersmaatschappijen  
- Woningbouwcorporaties  
- Zorginstellingen/Ziekenhuizen 
- VVE’s 
- Aannemers 
-Particulieren 
 
Doordat wordt gewerkt met alle gangbare gevel- en hang&sluitwerksystemen worden er altijd passende oplossingen gevonden.