Kunststofkozijnen
Bouten Kozijn- en Geveltechniek in
Venlo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouten Kozijn- en Geveltechniek
Edisonweg 4
5991 EL Venlo

tel: 077-4777200

Extra informatie

Het bedrijf   
Bouten Kozijn- en Geveltechniek ontwerpt, produceert en monteert kozijnen in kunststof, aluminium en het unieke Decoroc®. Bouten Kozijnen is gevestigd in Baarlo gelegen bij Venlo. Zowel voor particuliere als voor de zakelijke markt zijn wij dagelijks onderweg in Limburg en Noord-brabant. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Baarlo of desgewenst kan één van onze adviseurs u ter plaatse adviseren. 
Kwaliteit 
 
40 jaar ervaring liegt er niet om. Bestaansrecht op basis van kwaliteit en service. Wij hebben uitstekend opgeleide vakmensen in dienst en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen Komo, Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG. 
 
 
Bouten Kozijn- en Geveltechniek 
 
Wij ontwerpen, produceren en monteren kozijnen in kunststof, aluminium, hout en het unieke Decoroc®. Zowel voor particuliere als voor de zakelijke markt. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Baarlo of desgewenst kan één van onze adviseurs u ter plekke adviseren. 
 
Een uniek kozijn met de charme van hout en het onderhoudsvriendelijke van kunststof. Het hele jaar door mooi. Bestendig tegen ieder seizoen. In de winters blijft het binnen lekker warm, en in de zomers is het aangenaam koel in huis. Bouten voor de mooiste Kozijnen, Terras overkappingen, serres, lichtstraten en zonweringen.