Kunststofkozijnen
Golsteijn Ramen en Deuren in
Venlo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Golsteijn Ramen en Deuren
Rayerweg 22
5916NV Venlo

tel: 06-14728079

Extra informatie

Golsteijn Ramen en Deuren is een familie bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit die wij aanbieden tegen gunstige prijzen. Met een uitstekende service bezoeken wij uw adres voor alle werkzaamheden zowel groot als klein.   
Naast uitstekende kwaliteit en vakmanschap werken wij ook met alle veiligheidsnormen o.a. SKG hang- en sluitwerk en zijn de profielen voorzien van het Komo keurmerk. 
 
Wij zijn o.a. gespecialiseerd in kunststof en aluminium ramen en deuren. Een overzicht van het gehele aanbod kunt u vinden onder producten. 
 
Natuurlijk kunt u ons altijd benaderen om vrijblijvend een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. 
 
Wij berekenen geen voorrij kosten 
 
Wij werken met producten van onder andere Heroal,Verano, Veka, Hamstra Novoferm en politec. 
Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze producten. 
 
 
 • Rolluiken 
 • Ramen en deuren 
 • Horren / plissé horren 
 • Garagepoorten 
 • Zonwering 
 • Markiezen 
 • Serre daken 
 
 
Rolluiken 
 
Met rolluiken profiteert u van vele voordelen zoals: meer privacy, veiligheid en geluidisolatie. De rolluiken zijn makkelijk in gebruik en naar keuze met hand of elektrische bediening. Deze worden standaard met Somfy motoren geleverd. Ook heeft u de keuze uit ronde of rechthoekige modellen. 
 
Voor meer informatie kunt u altijd mailen, bellen of vrijblijvend een afspraak maken. 
 
Ramen en deuren 
 
Duurzame en onderhoudsvriendelijke ramen en deuren. De profielen waar wij mee werken zijn zowel in kunststof als aluminium te leveren. De kunststof profielen zijn naar wens met houtnerf en verschillende binnen- en buitenkleur te bestellen. Alle kozijnen worden standaard geleverd met HR++ glas en beschikken over het Komo keurmerk. 
 
Voor meer informatie kunt u altijd mailen, bellen of vrijblijvend een afspraak maken. 
 
Horren 
 
De oplossing om uw ramen en deuren open te laten en zo de frisse lucht naar binnen te laten maar de insecten en pollen buiten. Horren zijn leverbaar in verschillende modellen, zowel voor ramen als deuren. Bijvoorbeeld voor ramen inzethorren, magneethorren en vaste horren en voor deuren de plissé hordeuren en vaste hordeuren. Vraag voor uw woning naar de mogelijkheden. 
 
Voor meer informatie kunt u altijd mailen, bellen of vrijblijvend een afspraak maken. 
 
Garagepoorten / deuren 
 
De garagedeuren zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Voor iedere garage is er een poort die de uitstraling van het huis compleet maakt, maar ook veiligheid en comfort biedt. 
 
Voor meer informatie kunt u altijd mailen, bellen of vrijblijvend een afspraak maken. 
 
Zonwering 
 
Functionaliteit en uitstraling, zonwering is er in verschillende soorten en maten. Voor iedere wens of behoefte is er een passende oplossing met een uitgebreide keuze in soort en kleur. Bij zonwering kunt u o.a. denken aan rolluiken, markiezen, terrasoverkappingen, zonneschermen, uitvalschermen en screens. 
Voor meer informatie kunt u altijd mailen, bellen of vrijblijvend een afspraak maken.

Specialiteit
 • Deuren 
 • Ramen 
 • Zonweringen 
 • Kozijnen 
 • Serres 
 • Rolluikenenrolhekken 
 • Terrasoverkappingen