Kunststofkozijnen
Friesland-Dakkapellen in
Wolvega
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Friesland-Dakkapellen
Chroomweg 6
8471 XL Wolvega

tel: 06-54948239

Extra informatie

De Friesland Dakkapel, kenmerkend door de strakke afwerking en kwaliteit van het hoogste niveau. Onderhoudsarm met kwalitatief hoogstaande kunststof boei / goot met luxe overstek, in 3 verschillende soorten verkrijgbaar, de Rustiek, de Beauty en de Bak recht.  Onze ervaringen hebben ons geleerd dat Keralit een van de beste materialen is ter bescherming van de zijwangen van de dakkapel. Deze zijwangen / rabbat-delen, zijn zowel in horizontaal, verticaal en in de daklijn mee lopend, te verkrijgen. Uiteraard in meerdere RAL kleuren. 
De Friesland - dakkapellen worden altijd uitgevoerd met een open kunststof goot voor een uniform aanzicht van uw woning. De speciale onderhoudsarme PVC goot biedt ook nog eens de mogelijkheid om een rolluik of screen verdekt te integreren in de boei. 
 
Isolatie is een van de punten waarop u op de Friesland Dakkapel niets hoeft in te leveren. Dankzij onze productie methode en de Schüco kozijnen met standaard HR++ glas heeft de dakkapel een RC waarde van 3,0. Naast standaard hoge isolatie waarde wil ook het oog wat. Daarbij heeft u keuzevrijheid in kleur, glas met of zonder roeden, ondoorzichtig glas, vensterbanken, horren en ventilatie roosters als opties. Uw dakkapel stelt u geheel volgens uw eigen wensen samen. Waarna wij uw dakkapel feilloos op maat maken. 
 
Ook qua veiligheid heeft u bij onze dakkapel een goed gevoel. Deze voldoet namelijk aan het politie keurmerk "veilig wonen". Daarbij is de dakkapel ook nog voorzien van 15 jaar garantie! 
En onderhoudsarm, namelijk geen dakleer of lood dat vervangen hoeft te worden, dit door het gebruik van respectievelijk EPDM als dakbedekking ( levensduur 30 jaar) en Ubiflex ( 15 jaar garantie), en ook geen afvoerbuis die verstopping kan veroorzaken. (open goot systeem) 
 
Kwaliteit 
 
Bij Friesland-Dakkapellen staat de klant centraal. Daarom ligt bij ons de nadruk op degelijkheid, duurzaamheid en dat alles voor een betaalbare prijs. Bij Friesland-Dakkapellen wordt het bouwbesluit als maatstaf gehanteerd, maar we gaan zelfs nog een stapje verder! 
 
Snel en vakkundig 
 
Het plaatsen van een dakkapel doen wij binnen 1 dag. 
De prefab dakkapel wordt door middel van een hijskraan op het dak geplaatst. Steigers en ladders hoeven zo niet in uw tuin te staan. Vrijkomend bouwafval wordt in een bigbag door de hijskraan naar buiten gehesen. Wij laten de werkplek netjes achter zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. 
 
Innovatief 
 
Wij zijn de enige leverancier in Noord-Nederland met een unieke formule om binnen de gestelde normen van het vergunningsvrij bouwen minimaal 15% meer ruimte en licht te creëren.