Kunststofkozijnen
Tjonger Kozijn in
Wolvega
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Tjonger Kozijn
Nachtegaalstraat 31
8471 DV Wolvega

tel: (06) 10925856

Extra informatie

Welkom bij Tjonger Kozijn.   
Tjonger kozijn is de leverancier van kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en kunststof gevelbekleding.  
 
Tjonger Kozijn verzorgt voor u alles wat komt kijken bij het vervangen van uw kozijnen en deuren.  
 
Wij denken met de klant mee welke mogelijkheden er zijn om uw woning Mooier, Comfortabeler en Energiezuiniger te maken. 
 
 
Wie zijn Tjonger Kozijn 
 
Een nieuwe speler op de markt voor kunststof kozijnen.  
 
Johan Moes van Moes Timmerwerken te Wolvega en Douwe Simon Altena van DSA Adviesbureau & Timmerbedrijf te Sint Nicolaasga slaan de handen ineen en staan samen voor Tjonger Kozijn.  
 
Na een aantal jaren gezamenlijk kunststof kozijnen en aanverwante producten te hebben geplaatst voor andere bedrijven hebben de mannen besloten om de verkoop ook voor eigen rekening te nemen.  
 
Bij Tjonger Kozijn kunt u terecht voor kunststof Kozijnen, Kunststof gevelbekleding, dakkapellen ,zonwering, raamhorren en alle aanverwante artikelen.  
 
Tjonger Kozijn staat voor een scherpe prijs en een eerlijke prijs kwaliteitsverhouding. Door de samenwerking van beide bedrijven in Tjonger Kozijn hebt u niet alleen een specialist op kunststof gebied, maar ook een aannemer in bezit van een door Bouwend Nederland erkend aannemers diploma en een ruime ervaring in de bouw. Hiermee kunnen wij zorgen voor het complete pakket, van kunststof kozijn tot complete verbouwing. 
 
Kunststof Kozijnen  
 
Wij leveren kunststof kozijnen van : 
 
Rehau profiel 
 
veka profiel 
 
Kömmerling profiel.