Kunststofkozijnen
Frontal Gevelbouw BV in
Eindhoven
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Frontal Gevelbouw BV
Luchthavenweg 81-244
5657 EA Eindhoven

tel: 040 2350334

Extra informatie

FRONTAL, gevestigd in Eindhoven, is een ervaren, internationaal opererende producent en leverancier van aluminium ramen, deuren en gevels en richt zich op projecten in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd op gebied van hoog isolerende ramen, deuren en gevels. Daarnaast is FRONTAL dé specialist in aluminium (hef)schuifelementen.   
Met de aluminium systemen van WICONA, TKI, SCHÜCO, HUECK en ALCOA biedt FRONTAL een zeer breed scala aan hoog isolerende raam-/ en deuroplossingen met Uf-waarden vanaf 0,9 W/(m2K)! Bij drievoudige beglazing kan dit leiden tot een isolatiewaarde Uw =0,8 W/(m2K) of zelfs lager. Deze oplossingen kan FRONTAL U aanbieden tegen scherpe prijzen!