Kunststofkozijnen
ATT Bouw in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ATT Bouw
Sluitersdijk 43
7554 PG Hengelo

tel: 074 3676724

Extra informatie

ATT Bouw - Hengelo   
Kunststofkozijnen, Veranda's en Dakkapellen 
 
Ludwig Asbroek en Martin ten Thije, beiden ruim vijfendertig jaar ervaring in de bouw, besloten in 1994 om Asbroek Ten Thije Bouw BV op te starten: “We zijn het meest werkzaam in de particuliere sector waar we kleine verbouwingen realiseren, zoals een aanbouw, carports, veranda's en dakkapellen." Onze kunststofkozijnen worden geproduceerd door Gealan Fenster-Systeme, een solide Duits kwaliteitsproduct. Een ander paradepaardje is ons exclusieve dealerschap met Verasol veranda’s en tuinoplossingen. De veranda’s, overkappingen, vlonders en schuttingen die wij plaatsen zijn vervaardigd van duurzaam aluminium.  
 
Over Asbroek Ten Thije Bouw 
"Van huis uit zijn wij timmerlieden." 
 
Vaklieden Ludwig Asbroek en Martin ten Thije hebben beiden ruim vijfendertig jaar ervaring in de bouw. In 1994 besloten zij om Asbroek Ten Thije Bouw BV op te starten. 
“We zijn het meest werkzaam in de particuliere sector waar we kleine verbouwingen realiseren. 
Een aanbouw, carports, dakkapellen, veranda’s.” 
 
Van huis uit zijn wij timmerlieden. Wij hebben niet alleen ruime ervaring met hout, maar ook met kunststof en aluminium. Het allround vakmanschap hangen we – ten onrechte - niet aan de grote klok. “Adverteren doen we eigenlijk niet zo veel. Opdrachten krijgen we meestal binnen via mond-tot-mondreclame.” Dat zegt genoeg. 
ATT Bouw biedt totaaloplossingen. Dat wil zeggen: het bedrijf kan naast het gangbare timmerwerk desgewenst een breed pakket werkzaamheden voor u verzorgen. Van metselen en stukadoren tot installatiewerk. Alles in één hand is wel zo praktisch voor de klant. 
 
Onze diensten 
 
Kunststofkozijnen, veranda's en dakkapellen 
 
Bent u toe aan een nieuw kozijn of dakkapel? Of heeft u liever een terras met Twentse uitstraling? Vaklieden Ludwig Asbroek en Martin ten Thije hebben beiden ruim vijfendertig jaar ervaring in de bouw en leveren voor ieder een totaaloplossing! 
 
Onze kunststofkozijnen worden geproduceerd door Gealan Fenster-Systeme, een solide Duits kwaliteitsproduct. Wij kunnen deze kozijnen leveren en plaatsen in ieder gewenste maat, constructie en kleur. 
 
Een ander paradepaardje van ATT Bouw is het exclusieve dealerschap van Verasol veranda’s en tuinoplossingen. Veranda’s, overkappingen, vlonders en schuttingen, vervaardigd van duurzaam aluminium. Voor jarenlang buitenplezier. “Mensen vinden het handig dat ze hun tuinmeubilair buiten kunnen laten staan. Dat is mogelijk dankzij een overkapping van Verasol.” Strak aluminium met een eigentijdse uitstraling. Leverbaar in verschillende kleuren. De overkapping is uitgevoerd met een stevige glazen dakconstructie. Degelijk en onderhoudsarm. Een veranda-idee, dat je eventueel kunt uitbouwen tot tuinkamer. Verasol heeft meer duurzame tuinoplossingen in haar assortiment. Zoals schuttingen en vlonders. “Het zijn zogenaamde composiet vlonders. Met op hout gelijkende ‘planken’ van kunsthars.”