Kunststofkozijnen
D & K Kunststof Kozijnen in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

D & K Kunststof Kozijnen
Oldenzaalsestraat 156
7557GA Hengelo

tel: 074-2470885

Extra informatie

D&K kunststof kozijnen: onderhoudsarm, duurzaam, energiebesparend en in vrijwel iedere gewenste kleurstelling leverbaar. D&K kunststof kozijnen passen bij iedere woning. Omdat ieder product maatwerk is, hebben we voor iedere bouwstijl en iedere gewenste aanpassing van uw woning een passende oplossing. Met D&K kunststof kozijnen bent u verzekerd van kozijnen waar u nauwelijks naar om hoeft te kijken, maar die meer dan de moeite waard zijn om naar uit te kijken.   
 
D&K kunststof kozijnen levert hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service en de zekerheid van 25 jaar garantie op kunststof kozijnen en de montage, in combinatie met een D&K onderhoudsabonnement. 
 
 
Wij beschikken over onze eigen apparatuur om kunststof ramen, deuren en schuifpuien te produceren. 
 
 
Onze showroom is geopend op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Onze ervaren verkoopadviseurs geven u graag een advies op maat. Ook is het mogelijk onze showroom buiten de gestelde openingstijden te bezoeken, maak dan wel even een afspraak. 
 
Lees meer: http://www.dkkozijnen.nl/ 
Creëer gratis uw eigen website: http://www.webnode.nl