Kunststofkozijnen
Hulst BouwService VOF in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hulst BouwService VOF
Josef Haydnlaan 31
7557CR Hengelo

tel: 074 - 2503676

Extra informatie

Begin 2006 besloten de beide broers Jan en Herman Hulst een eigen bedrijf te beginnen. Dit resulteerde in de oprichting van Hulst BouwService in maart 2006. Direct vanaf de oprichting was Hulst BouwService druk met uitvoeren van verschilende projecten.   
Jan Hulst: 
 
beschikt over circa 18 jaar ervaring als timmerman waarvan de laatste 6 jaar als uitvoerder. In deze 18 jaar werkte Jan aan verschilende projecten, waaronder aanbouw, verbouw, vrijstaande woningen, kantoren en winkelpanden. 
 
Herman Hulst: 
 
beschikt over circa 15 jaar ervaring als metselaar waarvan de laaste 4 jaar als voorman. In deze 15 jaar werkte Herman aan veel verschilende projecten, waaronder aanbouw, nieuwbouw, bedrijfspanden en winkels. 
 
 
In totaal hebben de twee ondernemers samen dus meer dan 33 jaar werkervaring en beschikken ze over uitstekende contacten en een goede naam in de bouwwereld. 
 
 
Naast het kantoor Josef Haydnlaan 31 te Hengelo, heeft Hulst BouwService ook een vestiging op het bedrijvenpark Twente 147 B te Almelo. Daarnaast werkt Herman Hulst deels vanuit zijn woonplaats Vroomshoop, zodat ook dit een uitvalsbasis is om de klanten te bezoeken. Binnenkort is Hulst BouwService ook gevestigd in Hardenberg. 
 
 
Service 
 
Sterk in timmerwerken, metselwerken en tegelwerken 
 
Daar staat Hulst BouwService voor; dat is de kracht van het bedrijf. Van een extra muurtje tot een compleet casco, Hulst BouwService kan het realiseren. Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, tegen een vooraf afgesproken prijs. Want Hulst BouwService vindt het vóór alles belangrijk dat de klant precies weet waar hij aan toe is. 
 
Een opdrachtgever die Hulst BouwService benadert voor een offerte, krijgt een duidelijk overzicht van de te leveren werkzaamheden met een duidelijke en redelijke prijs. Daardoor worden onaangename verrassingen uitgesloten. Na de offerte wordt, indien gewenst, nog een gesprek geregeld om eventuele vragen te beantwoorden en de laatste onduidelijkheden weg te nemen. 
 
Eerlijkheid en goede service zijn het handelsmerk van Hulst BouwService, ook nadat het karwei geklaard is. Als zich tijdens of na het werk onverhoopt problemen voordoen, zijn de medewerkers van het bedrijf altijd bereid deze te verhelpen. 
 
Want Jan en Herman Hulst weten als ondernemer als geen ander dat een tevreden klant de beste ambassadeur is.

Specialiteit
  • Bouwbedrijf 
  • Nieuwbouw 
  • Verbouw 
  • Renovatie 
  • Dakkapellen 
  • Erkersenkozijnen 
  • Badkamers 
  • Installatiewerk 
  • Bedrijfspandenenwinkels