Kunststofkozijnen
Alkondor Hengelo BV in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alkondor Hengelo BV
Wegtersweg 7/19
7556BP Hengelo

tel: 074-2455355

Extra informatie

Sinds de start van het bedrijf in 1990 hebben onze activiteiten een grote vlucht genomen.   Projectmatige engineering, productie en montage van gevelconstructies worden in eigen beheer uitgevoerd door goed gemotiveerd, hoog opgeleid en gekwalificeerd personeel op kantoor, in de productie en op de bouwplaats. Gedurfde ontwerpen in de utiliteits- en woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, halen het beste in onze vakmensen naar boven. 
 
 
In onze moderne en grotendeels geautomatiseerde productie/assemblagehallen prefabriceren wij de elementen. Vervolgens zorgen gespecialiseerde montageploegen ervoor dat wij een optimaal eindresultaat kunnen garanderen met oog voor detail en uiteraard op maat gesneden logistiek. 
 
ProductieVoor onze profielsystemen maken wij gebruik van gerenommeerde leveranciers en natuurlijk kunnen wij de profielen construeren in de gewenste maatvoering en vormgeving. 
 
Geen wonder dus dat steeds meer aannemers, architecten en projectontwikkelaars de toegevoegde waarde van Alkondor hebben weten te vinden om hun creativiteit vleugels te geven.

Specialiteit
  • gevelconstructies 
  • projectmatigeenigeering 
  • productieenmontage