Kunststofkozijnen
Seebregts Timmer- en Metselwerken in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Seebregts Timmer- en Metselwerken
Frans Halsstraat 8
7556WG Hengelo

tel: 074 250 5584

Extra informatie

Jarenlange ervaring, traditioneel vakmanschap, kleinschaligheid, op tijd leveren, en afspraken nakomen. Dat zijn de speerpunten van Seebregts Timmer- en Metselwerken.  Sinds een aantal jaren zijn we partner van een uniek 
samenwerkingsverband waarmee wij ons onmiskenbaar weten te onderscheiden van collega bedrijven. Wij presenteren ons dan ook als “veelzijdig en compleet”. 
 
Seebregts Timmer- en Metselwerken & OK HUIS: Energieneutraal in Staalframe 
Wij zijn tevens partner van OK HUIS. 
OK HUIS ontwerpt en bouwt energiearme, passieve tot energieneutrale woningen. Particuliere opdrachtgevers, alleen of in collectief en projectontwikkelaars zijn de klanten. 
 
OK HUIS past het moderne bouwsysteem staalframe toe omdat dat product het beste is wat de bouwmarkt op dit moment te bieden heeft. Het werkt exact als een carrosserie in een moderne auto: veilig, betrouwbaar en biedt ruimte aan alle mogelijke installaties. De opdrachtgevers van OK HUIS, willen zoveel mogelijk zelf mede bepalen, van ontwerp in installatie. Met OK HUIS staalframebouw krijgt men de vrijheid om een betaalbare en energiearme woning te ontwerpen.  
 
WERKWIJZE 
 
Samen met 14 andere bedrijven hebben we de krachten gebundeld. Wij hebben hierdoor alle disciplines onder één dak van architect tot timmerman en van loodgieter tot elektricien. 
Wij kennen elkaar persoonlijk en kunnen werkzaamheden 
goed op elkaar afstemmen. Zo kunnen wij u ontzorgen bij de uitvoering van uw opdracht. Na het eerste contact stemmen we de wensen persoonlijk met u af op de locatie voorzien van deskundig advies en of praktische tips. 
Daarna maken we vrijblijvend een offerte. Geheel naar wens kunnen we zo een perfect totaalproduct leveren tegen een prima prijs kwaliteit verhouding.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Architect  
  • Carport  
  • Garage  
  • Interieur  
  • Maatwerk