Kunststofkozijnen
A. Gerritzen timmerfabriek BV in
Nijmegen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

A. Gerritzen timmerfabriek BV
Hogelandseweg 75
6545 AB Nijmegen

tel: 024 3771662

Extra informatie

FSC. Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer.   
Het FSC keurmerk geeft u de zekerheid dat het hout dat verwerkt is in uw product op legale wijze verkregen is uit goed beheerde bossen. FSC heeft hiervoor verschillende wereldwijde standaarden voor bosbeheer, handel en verwerking opgesteld. A. Gerritzen timmerfabriek is door SGS Nederland BV gecertificeerd naar FSC standaard FSC-STD-40004V2 voor CoC certificatie. 
Hoe koop ik een kozijn met FSC keurmerk? 
 
Bij de aankoop van kozijnen is van wezenlijk belang dat er een expliciet onderscheid is tussen (1) een kozijn van FSC gecertificeerd kozijnhout en (2) een FSC gecertificeerd kozijn. In de meeste bouwkundige bestekken wordt het eerste omschreven, hetgeen resulteert in een product waar het keurmerk niet per se op van toepassing is. Voor toepasselijkheid van het FSC keurmerk moeten alle houten onderdelen (ramen, deuren, spouwlatten, panelen van triplex, MDF, e.d.) die behoren tot het kozijn van FSC gecertificeerde materialen gemaakt te worden. 
 
Het kopen van kozijnen met FSC keurmerk begint met een correcte besteksomschrijving: "de kozijnen dienen geleverd te worden met FSC keurmerk". Indien kozijnen fabrieksmatig in houten spouwbladen gemonteerd worden, moeten ook de spouwbladen met keurmerk geleverd worden.  
Hoe weet ik of een leverancier gecertificeerd is? 
 
Dat kunt u eenvoudig controleren op info.fsc.org. U kunt direct vaststellen of de door de leverancier opgegeven certificatie code correct is, en of het certificaat nog geldig is. 
Hoe controleer ik of het kozijn echt met keurmerk geleverd is? 
 
Op de factuur bij de producten wordt aangegeven welke producten met keurmerk geleverd zijn. Sommige leveranciers drukken daarnaast het FSC-label af op het product of op de verpakking. De aanwezigheid van zo'n label of sticker is echter geen garantie voor de geldigheid van het certificaat op het moment van levering. 
Zegt het FSC keurmerk iets over de technische kwaliteit van het product? 
 
Nee. Het FSC keurmerk biedt geen enkele garantie voor de technische kwaliteit van het product. De door FSC geaccrediteerde certificeerders zijn a priori niet deskundig op het gebied van technische kwaliteit van de toegepaste materialen of het resulterende product. Het FSC keurmerk biedt ook geen garanties voor de geschiktheid van materialen of producten voor enige toepassing.