Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf P W Willems in
Nijmegen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf P W Willems
Hatertseweg 23
6533AB Nijmegen

tel: 024-3550788

Extra informatie

Welkom   
Bouwbedijf Willems is al zo’n 85 jaar een bekende en gewaardeerde bouwpartner in Nijmegen en omgeving. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 25 enthousiaste werknemers die met veel plezier hun vak uitoefenen. Van ontwerp tot uitvoering hebben we een betrouwbaar team om ons heen gebouwd. 
 
Onze werkwijze is gericht op een persoonlijke benadering. 
 
Tijdens de ontwerpfase is het van belang de wensen van de opdrachtgever goed in kaart te brengen. Wij beschikken over een groot technisch inzicht met een goed gevoel voor detail en materiaalkeuze. Samen kijken we of uw plannen daadwerkelijk verwezenlijkt kunnen worden. 
 
Tijdens de bouwfase nemen we u veel zorgen uit handen door een goede planning. Wij komen onze afspraken na zodat de juiste vakman op het juiste tijdstip en de juiste plek verschijnt. Onze mensen hebben die ervaring en flexibiliteit. In de opleveringsfase lopen we samen met u langs de door ons verrichte werkzaamheden om te zien of alles naar uw tevredenheid is.