Kunststofkozijnen
De Dakkapelbemiddelaar in
Nijmegen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Dakkapelbemiddelaar
Zwanenveld 32-67
6538 ZR Nijmegen

tel: 024 8482496

Extra informatie

Welkom bij de Kozijn en Dakkapel bemiddelaar,   
 
Vraag meteen een offerte aanBent u op zoek naar nieuwe kozijnen, dakramen, dakkapel, schuifpui, veranda, voordeur of erker? Dan bent u hier aan het goede adres! 
 
Meestal werken we met kunststof, maar gaat uw voorkeur uit naar hout of aluminium, dan kan dat natuurlijk ook. U heeft keuze uit verschillende materialen, profielen en kleuren. Samen met u zorgen wij voor de beste keuze in prijs, uitstraling en kwaliteit. 
 
Wij helpen u uitzoeken welke materialen het beste bij u en uw woning passen. Tevens kunnen wij voor u ook de gehele bouwaanvraag verzorgen. 
 
Het voordeel van de kozijn- en dakkapelbemiddelaar is onafhankelijkheid, wij zoeken uit wat in uw situatie de beste prijs-kwaliteit verhouding is, zonder dat u meerdere offertes met elkaar hoeft te vergelijken. Kortom wij doen het werk voor u! 
 
Maak direct een afspraak bij u thuis voor vrijblijvend advies. 
 
** Let op nu 6 % BTW op dakkapellen en kozijnen**