Kunststofkozijnen
DCT Kozijnen in
Tilburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.





DCT Kozijnen
Lage Witsiebaan 116
5042 DC Tilburg

tel: 06 - 52036002

Extra informatie

Welkom bij DCT kozijnen   
Wij zijn al meer dan 20 jaren gespecialiseerd in levering en montage van houten, kunststof en aluminium kozijnen. Onze timmermannen bouwen daarnaast ook nieuwe en renoveren bestaande dakkapellen. DCT Kozijnen laat kozijnen in licentie produceren door diverse fabrikanten. 
 
Hierdoor zijn wij in staat steeds de beste passende oplossing te vinden voor onze klanten. 
 
Wat doet DCT Kozijnen 
 
Kozijnen 
 
De grote diversiteit aan producten geeft ons de mogelijkheid om het juiste kozijn voor uw woning te leveren. Zowel hout als aluminium of kunststof is daarbij mogelijk. Elk kozijn wordt door ons nauwkeurig ingemeten en exact op maat gemaakt door onze eigen fabrikanten. Het moderne meerkamersysteem zorgt voor optimale warmte isolatie en de dubbele aanslagdichting garandeert een optimale wind- en waterdichtheid. 
 
 
Met de uitgebreide kleuren mogelijkheden en de twee profieltype’s kunnen we voor elk huis een passend kozijn aanbieden. 
 
Vlakke Profiel: Als U houdt van strak modern, is dit vlakke profiel voor U de beste keuze. Via een zogenaamd Renolit coating, waardoor een meer traditionele look kan worden verkregen door een houtnerfolie in verschillende kleuren toe passen. 
Blok Profiel: Speciaal voor de Nederlandse woning is een speciaal verdiept profiel ontwikkeld in zowel hout, kunststof als aluminium. Hierdoor lijkt het nieuwe haast gelijk aan het oude. Daarnaast sluit het nieuwe kozijn mooi aan op de nieuwe binnenmuur, waardoor aan de binnenzijde minimaal moet worden afgewerkt.