Kunststofkozijnen
Aannemers- en Timmerbedrijf H vd Bilt in
Wijchen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemers- en Timmerbedrijf H vd Bilt
Zesweg 107a
6604BN Wijchen

tel: 024-6425061

Extra informatie

Aannemers- en Timmerbedrijf H vd Bilt, een vakkundig en professioneel bedrijf gevestigd te Wijchen. Met meer dan 30 jaar ervaring in timmerwerk, renovatie, verbouw, onderhoud, interieurbouw en advies is kwalitatief resultaat voor zowel particulieren als bedrijven een garantie.   
Met klanttevredenheid en transparantie als uitgangspunt worden uw (woon)wensen naar een hoogwaardig product vertaald. Denk hierbij aan het plaatsen van een aanbouw, kozijnen, dakkapellen,badkamers etc. Het bedrijf is VCA** gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland. 
 
Aangezien H. van de Billt timmerbedrijf en aannemersbedrijf gevestigd is te Wijchen, is zij actief in de regio"s: 
 
Nijmegen, 
Wijchen, 
Arnhem, 
Utrecht, 
Den Bosch. 
 
Aannemers- en Timmerbedrijf H vd Bilt is een allround bedrijf. Zo worden al 30 jaar diensten geleverd in de vorm van timmerwerk, renovatie, verbouw, onderhoud, interieurbouw en advies. Met een persoonlijke en praktische aanpak wordt er aan uw woonwensen gewerkt om zo een gedegen en betaalbaar resultaat op te leveren voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. 
 
 
Personeel. 
 
Doordat er al jarenlang samengewerkt wordt met een vast team van elektrotechnisch installateurs, werktuigbouwkundig installateurs, stukadoors en schilders kan een hoogwaardig product worden gerealiseerd. 
 
Materialen. 
 
Door het gebruik van gekeurde materialen wordt niet alleen een hoogwaardig eindresultaat opgeleverd, maar ook een duurzaam resultaat!