Kunststofkozijnen
JKR Janssen in
Wijchen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

JKR Janssen
Nieuweweg 143A
6603 BL Wijchen

tel: 024-6221738

Extra informatie

Al meer dan 25 jaar leverancier van kunststof en aluminium kozijnen voor nieuwbouw of renovatie.   JKR Janssen is dan ook een begrip in de regio. Al vele particulieren, aannemers en bedrijven betrokken hun nieuwe kozijnen van JKR.  
 
En niet alleen kozijnen, ook voor aanverwante producten als isolatieglas, rolluiken, screens, inzethorren, serre’s, gevelbekleding of overkappingen, bent u aan het goede adres. Het advies is deskundig, de uitvoering vakkundig en dat al meer dan 25 jaar! 
 
Kijkt u rustig rond op onze site voor een eerste indruk van ons bedrijf. 
 
Of bezoek onze showroom; geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Kozijnen 

Bij een nieuwe woning, aanbouw of verbouw komt ook het moment van de keuze van kozijnen en materialen. De keuze voor kunststof of aluminium kozijnen is dan voor de hand liggend door de uitstekende eigenschappen: 
 
Onderhoudsarm en kleurvast 
 
Het onderhoud aan kunststof of aluminium kozijnen is minimaal. Slechts het afnemen van de kozijnen tijdens het glazenwassen en het jaarlijks nalopen van het hang- en sluitwerk, is alles wat u hoeft te doen. Het terugkerende intensieve en prijzige schilderwerk behoort tot het verleden. 
 
Veilig 
 
Het toegepaste hang- en sluitwerk is conform de eisen van Politie Keurmerk. Toegepaste materialen als afsluitbare raamkrukjes, 3- of 5-punts haaksloten en binnen-beglazing, verhogen de inbraakwerendheid van uw woning. 
 
Energiezuinig 
 
Kunststof en aluminium heeft hoge isolerende waarden. Daarbij past JKR Hoog Rendements Isolatieglas toe. Dit tezamen zorgt voor een besparing op uw energiekosten. 
 
Milieuvriendelijk 
 
Zowel kunststof als aluminium zijn een prima alternatief voor hout en daardoor kan de natuur dus ongemoeid blijven. Daarnaast zijn beiden recyclebaar. 
 
Mooi! 
 
De gladde materialen in een vlak profiel zorgen voor een moderne en strakke uitstraling van uw woning. Indien u uw woning graag authentieker houdt, kan gekozen worden voor het blokraamprofiel (verdiept) in een kunststof uitvoering met structuurfolie. Deze folie benadert de nerf van houten kozijnen. Met de nieuwste quadra-lasverbinding is het tegenwoordig mogelijk kunststof kozijnen te leveren met een rechte las in plaats van een verstek-las. Een nog grotere overeenkomst met houten kozijnen, maar zonder het bijbehorende onderhoud! 
 
kunststof en aluminium kozijnen deuren ramen gevelbekleding zonwering serres en isolatieglas