Kunststofkozijnen
Timmerbedrijf Zwartjes in
Wijchen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerbedrijf Zwartjes
Edisonstraat 27
6604 BT Wijchen

tel: 024 641 53 86

Extra informatie

Al bijna 25 jaar produceert en levert Timmerbedrijf Zwartjes kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren en trappen voor renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw in Wijchen, Nijmegen en de regio daaromheen. Wij zijn vooral sterk in maatwerk, of het nu gaat om 1 raam of uw gehele woning te laten voorzien van nieuwe hoogwaardige kozijnen.   
Onze sterke punten zijn: Service, goede voorlichting, meedenken met de klant en ruime ervaring. Verder is de kwaliteit in verhouding tot de prijs een pluspunt. 
 
Tevens leveren en plaatsten wij ook isolatieglas en ook voor speciale timmerwerken als een dakkapel, serre etc. kunt u bij ons terecht.  
 
Verder hebben wij een systeem ontwikkeld om uw bestaande houten kozijnen te behouden en te laten voorzien van draaikiepramen. Zie hiervoor onze www.vandraainaarkiepraam.nl website. 
 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een prijsopgave op maat of ter nadere kennismaking. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Kortom, Timmerbedrijf Zwartjes staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 
 
 
Kozijnen, ramen en deuren 
 
 
Timmerbedrijf Zwartjes is een middelgrote timmerfabriek. 
 
Of u nu een enkel raam of kozijn nodig hebt, of meerdere producten voor een woning, project of een hele straat, wij zijn u graag van dienst. 
 
Wij werken volgens de normen van KOMO keurmerk zie www.komo.nl en SKH zie www.skh.org. 
 
Comfort en zekerheid 
 
Onze houten kozijnen en deuren verhogen het comfort van uw woning, zeker in combinatie met HR++ isolerend glas. Wist u dat Timmerbedrijf Zwartjes kozijnen en deuren compleet met beglazing kan leveren en plaatsen? 
 
We raden aan uw nieuwe deuren en kozijnen gelijk door ons te laten voorzien van hang- en sluitwerk met weerstandsklasse 2 of "Zwaar". Hiermee voldoen ze aan het politie-keurmerk Veilig Wonen zie www.politiekeurmerk.nl.