Kunststofkozijnen
HBI Aannemersbedrijf in
Den Haag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

HBI Aannemersbedrijf
Westvlietweg 65/K
2495AA Den Haag

tel: 070-3645062

Extra informatie

Welkom bij HBI Aannemersbedrijf uit Den Haag   
Verbouwen - Renovatie - Reparatie - Restauratie - Onderhoud 
 
Wij zijn een aannemersbedrijf met gemiddeld 12 personeelsleden en zijn sinds 1987 werkzaam op het gebied van verbouwing, restauratie, renovatie, reparatie en onderhoud in de regio Den Haag en omstreken. 
 
Ons kantoor is gevestigd in Den Haag aan de Westvlietweg 65K waar zich ook ons magazijn en machinale houtbewerkingwerkplaats bevinden. Tevens zijn wij lid van de onderstaande organisaties voor de bouwnijverheid. 
 
In de timmerwerkplaats van HBI Aannemersbedrijf uit Den Haag worden indien mogelijk alle onderdelen prefab klaargemaakt, waardoor de diverse onderdelen dan alleen nog aan elkaar te worden bevestigd om tot een geheel te komen. Dit heeft als groot voordeel dat de werktijd bij de klanten aanzienlijk wordt verkort en weersinvloeden op de werkzaamheden beperkt worden. Wij staan u tevens ter hand voor een deskundig advies en inspecties. 
 
Wij bieden u garantie op het geleverde werk. 
 
Specialisaties van HBI Aannemersbedrijf uit Den Haag: 
 
- Herstel van houtrot 
- Renovatie aan houten, kunststof en aluminium kozijnen 
- Plaatsing van houten en kunststof dakkapellen 
- Interieurbetimmeringen 
- Parket en laminaat vloeren 
 
Eveneens kunnen wij voor u graffiti doeltreffend verwijderen en een coating aanbrengen waarmee de ondergrond beschermd wordt tegen graffiti zodat deze weer op een gemakkelijke manier zijn te verwijderen. 
 
Wij bieden u vijftien jaar garantie op het geleverde werk. Dus heeft u interesse in een deskundig advies, een inspectie of een klus? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website.