Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf Timmerman BV in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Timmerman BV
Stavangerstraat 6
7559JB Hengelo

tel: 074-2773095

Extra informatie

Bouwbedrijf Timmerman BV, “net even anders “   
 
Kwaliteit staat voorop bij Bouwbedrijf Timmerman. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. 
 
De 6 gemotiveerde medewerkers van het Bouwbedrijf staan graag voor u klaar. Al ruim 15 jaar zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie van woningen en bedrijfspanden. De specialiteit van ons bedrijf is het verbouwen en uitbreiden van woningen. Ook het uitvoeren van kleine klussen van enige uren tot enkele dagen behoort tot onze werkzaamheden.  
 
In deze 15 jaar is het bedrijf uitgegroeid van een plaatselijk timmerbedrijf tot een klein all round regionaal aannemersbedrijf met ervaren personeel. Ook de uitvoering van dakdekkerswerk doen wij in de eigen organisatie. 
 
Ons kantoor bevindt zich in Hengelo en de werkplaats en opslag bevinden zich aan 
de Reulver in Enschede. 
 
Bouwbedrijf Timmerman is lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden.