Kunststofkozijnen
PlanKozijn Kunststof Kozijnen in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

PlanKozijn Kunststof Kozijnen
Willem de Clercqstraat 35/A/B
7553VA Hengelo

tel: 074-2501328

Extra informatie

Even voorstellen: PlanKozijn Kunststof Kozijnen en Schüco   
PlanKozijn Kunststof Kozijnen levert en monteert sinds 1997 kunststof- en aluminium kozijnen, ramen en deuren voor bestaande- en nieuw te bouwen huizen. Wij garanderen topkwaliteit in combinatie met een uiterst scherpe, concurrerende prijs. Bij ons “Holland” profiel ziet u nauwelijks het verschil met een traditioneel gelakt houten kozijn! Allle ramen, deuren en kozijnen worden op maat gemaakt en zijn leverbaar met een byzonder fraaie houtnerfstruktuur, maar bovenal zijn ze uiteraard zeer onderhoudsarm. 
 
 
Draai-kiep ramen 
 
In Nederland kom je steeds vaker zogenaamde “draai-kiep” ramen tegen. In de kiepstand biedt dit raam een prima ventilatiemogelijkheid. Het grootste voordeel van een dergelijk raam is dat deze naar binnen open gaat en dat zodoende ook de ramen op de bovenverdieping gewoon van binnen uit zijn schoon te houden door simpelweg het raam te openen.  
Onze kunststofkozijnen kunnen door coëxtrusie worden voorzien van slag- en krasvast acrylaathars. Zelfs bij geleidelijke uitwisseling van raamelementen zijn ook na jaren kleurverschillen nagenoeg niet vast te stellen. De kozijnen hebben een bouwdiepte van 112 mm zodat ook bij vervanging van oude ramen de ontstane beschadigingen van de muur volledig worden afgedekt. U ziet door de dieptewerking van dit “Holland” profiel nauwelijks het verschil met een traditioneel gelakt houten kozijn! Onze slagvaste en weekmakervrije PVC kozijnen worden exact op maat geleverd en alle profielen worden voorzien van thermisch verzinkt staal. Aldus worden stabiliteit en kleurvastheid gecombineerd met de perfecte isolatie van kunststof. Ze zijn zeer onderhoudsarm en ook voldoen ze aan strenge kwaliteitskeurmerken. Er kan geleverd worden in de meeste Ralkleuren. Ramen en deuren worden standaard voorzien van inbraakvertragend beslag en hoogrendementsglas. 
 
Tot slot 
 
Alle onderdelen komen uit één hand en worden zorgvuldig getest. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat uit deze onderdelen ook daadwerkelijk één kwaliteitsproduct ontstaat. Als u voor Schüco kiest, investeert u automatisch in de allerbeste combinatie tussen vormgeving, comfort, veiligheid, levensduur en betrouwbaarheid. 
U zult verbaasd zijn over de prijs en de mogelijkheden van onze kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren maar ook kunststof dakkapellen gevelbekleding (Keralit en VinyPlus). 
Wij maken graag een keer een offerte op maat voor u om dit aan te tonen. 
Bel ons gewoon even…nu!!! 
 
Met vriendelijke groet, 
PlanKozijn 
Edwin Böhmers

Specialiteit
  • Levering/montagekozijnen 
  • kunststofkozijnen 
  • aluminiumkozijnen 
  • kunststofgevelbekleding 
  • renovatiedakkapellen 
  • aluminiumschuifpuien 
  • kunststofschuifpuien 
  • openslaandeterrasdeuren 
  • regelbareventilatieroosters 
  • inzethorrenenplisséhorren