Kunststofkozijnen
Ros Optima BV in
Hengelo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ros Optima BV
Havenkade 6
7553GN Hengelo

tel: 074-2507813

Extra informatie

Ros Optima BV is een gespecialiseerd handelsbedrijf in kunststofprofielen en beglazing voor bouwtechnische toepassingen. Ros Optima is een moderne en flexibele onderneming met meer dan 10 jaar ervaring in de kunststofprofielen branche.   
Wij beschikken over een uitgebreid assortiment duurzame en onderhoudsarme bouwproducten voor gevel- en dakrandbekleding, lichtkoepels, terrasplanken en PVC - profielen. 
 
Ook voor de beglazing van uw project kunt u bij ons terecht. Dankzij een uitgebreid assortiment hebben wij voor alle relevante toepassingen een oplossing, voor zowel HR beglazing als hardglazen producten. Door onze grote verscheidenheid kunnen onze beglazingen exact bij alle op te lossen glasproblemen worden toegepast. Dit kan worden uitgebreid door het toepassen van de juiste ventilatiemogelijkheden voor een gezond binnenklimaat. Ook hierin kunnen wij u voorzien. 
 
Vraag ons naar de mogelijkheden! 
 
Kunststof profielen 
 
Ros Optima BV is een gespecialiseerd bedrijf in onderhoudsarme bouwproducten. 
 
Wij leveren kunststofprofielen en panelen voor de aankleding van uw woning/project. Met een breed scala aan kunststof producten kunnen wij u van de juiste producten voor uw woning/project voorzien. Onze producten zijn ontwikkeld om er snel en degelijk mee te kunnen werken. 
 
Er is een gezamenlijke overeenkomst tussen al onze producten. Omdat onze kunststof producten vrijwel onderhoudsvrij zijn behoort schilderen tot de verleden tijd. Zo bespaart u tijd en arbeid en spaart u ook nog eens het milieu. 
 
Wij zijn uw partner als het gaat om kunststofprofielen en panelen. Van particulier en aannemer tot montagebedrijf en glas/raamfabrikant. Onze producten kunt u met een gerust hart gebruiken. Bijna al onze producten zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal. 
 
Op onze site kunt u al onze productgroepen vinden. Heeft u vragen over een product? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.