Kunststofkozijnen
ASCO Zeeland in
Middelburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ASCO Zeeland
Mortiereboulevard 40
4336RA Middelburg

tel: 0118-441944

Extra informatie

Mooi wonen met optimale veiligheid   
In de overtuiging dat betrouwbaarheid en vakmanschap de belangrijkste voorwaarden zijn om klanten te binden, is ASCO Zeeland uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in Zeeland! Inmiddels hebben talloze consumenten iedere dag plezier van de kwalitatieve producten van ASCO Zeeland en ervaren zij dat kwaliteit daadwerkelijk meerwaarde voor het huis betekent en bijdraagt aan woonplezier. 
 
We spreken met Rogier Hijman, eigenaar van ASCO Zeeland, over de gestage groei van zijn bedrijf en de ontwikkeling en innovaties die continu plaats vinden. Op de vraag wat naar zijn ervaring de kracht is van ASCO Zeeland antwoord Rogier: “Klanten ervaren bij ons vakmanschap en persoonlijke service in een compleet op elkaar afgestemd productassortiment dat comfortabel, stijlvol en zorgeloos wonen bewerkstelligd. Of het nu gaat om het plaatsen van hoogwaardige kozijnen in de stijl die bij het huis past, het monteren van kwaliteitszonwering, een waterdichte dakkapel of een woonplezier verhogende overkapping. Wij bieden keuze en advies in onze ruim 600 vierkante meter ideeëncenter.” 
Totale ontzorging 
 
ASCO Zeeland vindt het belangrijk om haar klanten te ontzorgen. “De tijd dat een klant die kozijnen nodig had alleen kozijnen wilde bestellen is voorbij. Veel klanten komen niet bij ons om een product te kopen, zij zijn op zoek naar een stukje onbezorgde woonbeleving. Dus zoekt een klant kozijnen dan is de kans groot dat daarbij tevens binnen- en buitenzonwering gewenst is. Of wie weet vindt er een renovatie van een woonvertrek plaats en wil de klant tevens een fraaie vloer in deze ruimte. Met de mFlor kunnen we in samenwerking met Scheffers Woningstoffering een PVC vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan. Wij bieden de mogelijkheid om dit alles in één project met onze eigen ervaren monteurs te realiseren. Een soepel lopende verbouwing, vanuit één leverancier gecoördineerd is dan het resultaat en de klant heeft maar één keer het ongemak van werkzaamheden in huis.” Dat is service en vakmanschap anno 2012 en ASCO Zeeland zorgt ervoor. 
 
Innovatief 
 
Als het over kozijnen en innovaties gaat dan blijkt dat de ontwikkelingen niet stil staan. “Het gemak van kunststof kozijnen staat al jarenlang buiten kijf. Bijzonder prettig is dat deze kozijnen ook steeds meer veelzijdig zijn. ASCO Zeeland werkt met het toonaangevende Gayko kozijn. Gayko biedt een veelzijdig kozijnprogramma met uiteenlopende modellen en designs, zoals het nostalgisch kozijn en houtlook kozijn. De klant heeft de keuze uit kozijnen van het solide basismodel tot de luxe comfortoplossing en kan deze (later) uitbreiden met speciale opties en hoogwaardige accessoires.” Dat deze kozijnen optimaal isoleren en worden geleverd met HR++ glas is vanzelfsprekend; duurzaamheid en spaarzaamheid zijn deugdzame eigenschappen. 
 
Veiligheid 
 
Dat een kwaliteitskozijn veiligheid biedt klinkt vanzelfsprekend. De klant die hierbij zijn twijfels heeft kan de kwaliteit zelf in het ideeëncenter met breekijzer testen. Dankzij innovaties als GaykoESP en GaykoGVS wordt bijvoorbeeld het lichten van de kozijnvleugels, de meest voorkomende inbraakmethode, onmogelijk. Met extra sluitpunten, veiligheidsbeglazing en afsluitbare grepen zijn uw deuren en kozijnen maximaal inbraakwerend. Maar veiligheid gaat verder bij ASCO Zeeland. “Dankzij het Somfy alarm kunnen klanten van ASCO Zeeland voor de beveiliging van het huis gebruikmaken van de modernste technologieën, zoals alarmering via GSM en beveiligingscamera’s. De samenwerking van ASCO Zeeland met Somfy brengt meer gemak met zich mee. Zo kunnen zonwering, licht en verwarming en garagedeur van afstand bediend worden met de mobiele telefoon, iPad en/of computer/laptop. Weet je dus niet zeker of je de garagedeur wel hebt afgesloten bij het van huis gaan? Een simpele handeling met de telefoon zorgt ervoor dat het huis goed is afgesloten en je onbezorgd van huis kunt zijn. 
Ideeëncenter 
 
Loopt u eens vrijblijvend binnen bij het ideeëncenter van ASCO Zeeland op Woonboulevard de Mortiere in Middelburg. Hier ziet u alle producten levensecht en staan de adviseurs klaar voor persoonlijk advies. U vindt een dak, een gevel, een entree, een pui, fraaie overkappingen en een vijver; het zijn maar een paar voorbeelden die bij ASCO Zeeland te zien zijn. “Wij hebben hier een dak nagebouwd met een dakkapel zodat mensen goed kunnen ervaren wat een dakkapel voor een ruimte doet. Men kan er binnenlopen en ook de afwerking bekijken. “licht Rogier Hijman enthousiast toe. “ De gevel is voorzien van kunststof gevelbekleding van Keralit, we laten een mooi kozijn zien met een jaloezie verwerkt tussen het glas, een overstek voorzien van kunststof en ingebouwde rolluiken. Bij de dakkapellen gaan de ramen naar binnen open, dat is bewust gedaan zodat ook deze ramen, die vaak op grote hoogte zitten, op eenvoudige wijze gereinigd kunnen worden. Ook de afwerking, zoals de vensterbank, is volledig van kunststof. Kortom, we bieden een totaalplaatje zodat mensen ook ideeën op kunnen doen”.

Specialiteit
  • Kunststofkozijnen 
  • Dakkapel 
  • Biossunoverkappingen 
  • Zonwering 
  • RMNShutters 
  • Luxaflex