Kunststofkozijnen
Profiline Kozijnen en Dakkapellen in
Middelburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Profiline Kozijnen en Dakkapellen
Klarinetweg 2/A
4337RA Middelburg

tel: 0118-820220

Extra informatie

BESPAAR NU HONDERDEN EURO'S PER JAAR MET DE PRODUCTEN VAN Profiline Kozijnen en Dakkapellen  Ook benieuwd hoe er Honderden euro’s per jaar bespaart kunnen worden met onze producten? Ontdek het in onze ruime showroom of maak een geheel vrijblijvende afspraak met onze adviseur 
 
Onze visie: 
“Onze producten zijn sfeer, comfort en waardebepalend voor een woning” 
 
Onze missie: 
"Het nastreven van perfectie in de wetenschap dat het perfecte altijd weer beter kan omdat iedereen recht heeft op het beste resultaat" 
 
In 2007 zag Profiline Kozijnen en Dakkapellen het levenslicht, na de eerste 2 jaar vanuit huis gewerkt te hebben, werd in 2009 was de eerste showroom een feit. Dit was een kleine knusse winkel in Lewedorp. Vanaf dat moment werd het assortiment aangevuld met dakkapellen. Sinds maart 2010 is Profiline Kozijnen en Dakkapellen gevestigd aan de Klarinetweg 2a te Middelburg Inmiddels is ons assortiment uitgebreid tot een totaal aanbod op het gebied van Onderhoudsarme Dak- en Gevelverfraaiing 
 
We hebben voor u de grootste collectie kozijnen in de regio met alle aanverwante producten passend bij de woning. 
 
ZIJN ONZE PRODUCTEN BETER? 
NEE, wij werken net als onze collega’s uitsluitend met A-merken en producten. 
 
WAT IS DAN HET VERSCHIL? 
Bij ons heeft u een veel groter aanbod aan mogelijkheden en kleuren, alles overzichtelijk te zien in onze royale showroom. 
 
ONTDEK EN BELEEF DE MOGELIJKHEDEN BIJ Profiline Kozijnen en Dakkapellen

Specialiteit
  • KnippingKozijnen&Dakkapellen 
  • Kozijnenmet/zonderhoutnerf 
  • ZonweringenRolluiken 
  • NovoFermGaragedeuren 
  • SolarluxVouwwanden