Kunststofkozijnen
Kozijnenambacht in
Middelburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kozijnenambacht
Diodeweg 31
4338PW Middelburg

tel: 0118-620040

Extra informatie

Kozijnenambacht is het aanspreekpunt voor alle type hardhouten kozijnen, ramen, deuren, blinderingsluiken enz. Wij leveren zowel aan particulier als aan bedrijf. Kozijnenambacht is de afgelopen jaren binnen de provincie Zeeland een begrip geworden, ons afzetgebied is dan ook hoofdzakelijk binnen de provincie Zeeland, maar ook de Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant rekenen wij tot ons afzetgebied.   
Ook het plaatsen van kozijnen kunnen wij geheel voor u verzorgen. Wij staan garant voor absolute kwaliteitskozijnen tegen een op de markt liggende zeer gunstige prijs voor onze afnemers. Dat een goede kwaliteit en een gunstige prijs wel degelijk hand in hand kunnen gaan bewijzen wij ook al de nodige jaren. De uitermate scherp concurerende prijzen die wij kunnen neerleggen zit hem vooral in het feit dat wij bewust er voor kiezen geen grote overheadkosten te willen maken als het in dienst hebben van vertegenwoordigers, geen gebruik maken van leaseauto's etc. 
 
Een bijkomend ander groot voordeel hierdoor voor u als opdrachtgever is dat er altijd een persoonlijk contact is tussen ons en onze klant. Het maakt daarbij niet uit of het om een kleine of grote opdracht gaat, Wij nemen alle tijd voor u. 
 
Wij betrachten voor onze afnemers een zo vlot mogelijke levertijd in acht te nemen. Hout dat wij in onze producten verwerken is in hoofdzaak tropisch hardhout als Meranti, Merbau en Mahonie. Kwaliteit begint al bij onze houtinkopen, elk stuk hout dat door ons wordt ingekocht komt rechtstreeks bij de importeur vandaan, gaat persoonlijk door onze handen. Hierbij wordt door ons dan gelet op bijvoorbeeld, spanningen in het hout, kromming, noesten, kruisdraad, soortelijk gewicht en of het hout uit de kern van de boom is gezaagd.  
 
Al ons hout voldoet ruimschoots aan de gestelde normen en is altijd KOMO en GIP keur. 
 
Service en advies. 
 
Niet alleen hebben wij de kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar ook de service naar onze klanten toe vinden wij minstens zo belangrijk, wij willen dat onze opdrachtgevers absoluut tevreden zijn, zowel met ons product als onze service. Dit zelfde geldt ook voor ons advies. Onze opdrachtgevers kunnen bij ons rekenen op een betrouwbaar en eerlijk advies. 
 
Kunststof of hout? 
 
Het blijft natuurlijk een persoonlijke keuze of u voor kunststof of hout kiest. Opvallend is dat mensen of heel duidelijk voor hout kiezen of heel duidelijk voor kunststof kiezen, er zijn heel weinig mensen die twijfelen tussen kunststof of hout. Toch zijn er een aantal onduidelijkheden omtrent het verschil in deze materialen. Zo wordt bijvoorbeeld nogal eens ten onrechte gedacht dat een hardhouten kozijn duurder is dan een kunstof kozijn. Niets is minder waar, een harhouten kozijn is vaak circa 25% tot 35% goedkoper in aankoop dan een kunststof kozijn. Uiteraard bied een hardhouten kozijn veel meer voordelen zoals de natuurlijke warme uitstraling, de slagvastheid, niet statisch geladen en trekt dus ook geen vuil aan. 
 
Verder heeft een hardhouten kozijn geen kitnaden, kitnaden beginnen na één tot twee jaar al te verkleuren en te verweren, en bent u bij hardhouten kozijnen niet kleurgebonden. Ook is het niet zo dat kunststofkozijnen geheel onderhoudsvrij zijn, wie zijn kunststofkozijnen goed en mooi wil onderhouden zal deze eenmaal per jaar in de was/polijstpasta moeten zetten. Hier staat weer tegenover dat hardhouten kozijnen eens per acht jaar geschilderd dienen te worden. Ook hier komen wij weer terug op het leveren van onze kwaliteit. Alle kozijnen, ramen, deuren en overige producten worden door ons driemaal in een door Sikkens speciaal ontwikkelde grondverf voor tropisch hardhout gespoten te weten SIkkens WM290. De basis voor goed schilderwerk begint dus al bij ons in de werkplaats. Hiernaast bieden wij u ook een goed schildersadvies en de te gebruiken materialen, volgens door verffabrikanten gevolgde schildersadviezen zou dan eenmaal schilderen in de acht jaar kunnen volstaan. 
 
Brandvertragende kozijnen 
 
Een ander bijkomend voordeel van hout ten opzichte van kunststof, is dat In sommige gevallen als eis gesteld wordt dat kozijnen brandvertragend gebouwd dienen te worden. Hardhouten kozijnen kunnen brandvertragend gebouwd worden, iets wat bij kunststof kozijnen naar ons weten niet te verkrijgen is. 
 
Kwaliteit en prijs 
 
Kwaliteit produceren betekent niet dat kwaliteit al bij voorbaat een hogere kostprijs met zich meebrengt. Door slim te werken binnen het arbeidsproces en arbeidsgangen goed op elkaar af te stemmen kunnen al veel kosten bespaard worden waarbij u als opdrachtgever uiteindelijk voordeel van geniet. Hout is een geliefd materiaal voor kozijnen om zijn natuurlijke en warme uitstraling. Juist omdat het een natuurlijk materiaal is wordt elk balkje dat wij inkopen door ons gekeurd op het juiste soortelijk gewicht, kruisdraad, spanning in het hout enz. De verwerking van goed hout binnen het arbeidsproces gaat makkelijker en sneller wat voor onze afnemers uiteindelijk weer kostenbesparend is. Het komt erop neer dat door een goed doordacht arbeidsproces en goed inkopen de verhouding kwaliteit - prijs voor onze afnemers erg gunstig ligt.

Specialiteit
  • Standaard en renovatie kozijnen 
  • Tuindeuren 
  • Schuifpuien 
  • Beglazing 
  • Monumenten kozijnen 
  • Toogkozijnen, trappen en specials 
  • Alternatieve onderdorpels 
  • Offerte aanvragen 
  • Financieringsmogelijkheden