Kunststofkozijnen
Van Helleman Houtbewerking in
Middelburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Helleman Houtbewerking
Oude Veerseweg 1
4332SH Middelburg

tel: 0118-616324

Extra informatie

Welkom bij Van Helleman Houtbewerking in Middelburg   
Van Helleman Houtbewerking is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in (machinale) houtbewerking. 
 
 
Hout is de basis van onze produkten.  
 
Onze ramen, deuren, kozijnen etc. worden gemaakt van hout. Dit is een materiaal wat gemakkelijk te bewerken is tot een geheel eigen produkt. Hiernaast heeft het veel mogelijkheden; het gebruik van hout is gunstig voor de isolatie en heeft akoestische eigenschappen. 
 
 
Hout is qua vorm, kleur en structuur een materiaal met unieke kwaliteiten.  
 
Het bedrijf Van Helleman Houtbewerking 
 
 
Van Helleman Houtbewerking werkt voornamelijk voor aannemers, glasservicebedrijven en zelfstandigen zonder personeel, die de (machinale) houtbewerking uitbesteden. Tevens hebben we aanvragen van particulieren. 
 
 
Wij streven ernaar om onze produkten snel en nauwkeurig te maken, waardoor we een goede levertijd kunnen realiseren. 
 
Deuren, ramen, kozijnen etc. zijn gezichtsbepalende elementen. Daarom staan kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons centraal. 
 
We maken kozijnen in alle afmetingen. Ook behoort het tot de mogelijkheden om het produkt voorgelakt aan te leveren. De kozijnen en draaiende delen worden, indien gewenst, evenredig gegrond in een dikte van 80 mu. De desbetreffende draaiende delen kunnen voorzien worden van politiekeur SKG hang- en sluitwerk. Tevens kunnen wij u van dienst zijn om de kozijnen persoonlijk in te meten.