Kunststofkozijnen
Versluis & Willeboer in
Middelburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Versluis & Willeboer
Arnesteinweg 27
4330 EA Middelburg

tel: 0118 62 90 56

Extra informatie

Meer dan 25 jaar na de oprichting is Versluis & Willeboer een begrip in de regio Zeeland en daarbuiten. Door uiterst vakkundig, klantgericht en flexibel te opereren bouwen we dagelijks verder aan onze reputatie met in totaal zo'n twintig vaste medewerkers.   
Wat ? 
 
Maatwerk in ruime zin is een passende oplossing en een raamwerk betekent lijst, kader of frame. 
Versluis & Willeboer levert beide ! 
 
Raamwerken, kozijnen zijn bepalend voor het comfort en aanzien van gebouwen en woningen. 
In zowel houten, kunststof of aluminium uitvoering zijn kozijnen "het raamwerk" voor architecten en ontwerpers. Het zijn met name de kozijnen met hun specifieke kenmerken die ieder gebouw of huis een eigen karakter meegeven. 
 
Ook de vakvulling binnen het raamwerk dient voldoende aandacht te krijgen. Glas geeft namelijk de vrijheid om te bepalen waar en hoe licht binnen kan vallen. Het zorgt voor sfeer, schept ruimte en openheid en geeft comfort. Door het juist toepassen van beglazing krijgen mensen contact met elkaar. 
 
Kortom, Versluis & Willeboer levert Maatwerk in Raamwerk en dat is niet zomaar onze slogan. 
Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, om gebouwen of woningen, met onze vakkennis, ervaring en niet te vergeten efficiënte werkmethode zorgen wij ervoor dat uw opdracht zorgvuldig en volgens afspraak wordt uitgevoerd, met steeds als kernwoord: kwaliteit ! 
De ISO-9001 certificering en de VCA-certificering zijn daar het beste bewijs van. 
 
 
Voor wie ? 
 
Bedrijven, particulieren, aannemers, klussenbedrijven, schildersbedrijven, woningbouwverenigingen en dergelijke vinden al jaren de weg naar ons bedrijf. 
 
Vakmanschap wat zich uit in kwaliteit en een collegiale werksfeer komen voor ons op de eerste plaats, want de veelzijdigheid en flexibiliteit van ons personeel zien we als de belangrijkste voorwaarde om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. We hebben ons daardoor de laatste jaren steeds meer weten te manifesteren als allround groothandel in vlakglas, kunststof- en aluminium kozijnen. 
 
Tijdens het gehele proces: vanaf de toegestuurde offerte, de werkvoorbereiding, de montage tot en met de nazorg staat klantvriendelijkheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. 
 
Waar? 
 
Ons bedrijf en showroom vindt u op bedrijventerrein Arnestein I, aan de Arnesteinweg 27 in Middelburg

Specialiteit
  • Beglazing 
  • Kunststof kozijnen 
  • Aluminium kozijnen 
  • Hardglazen deuren en puien 
  • Rolluiken en zonwering 
  • Horren 
  • Service, reparatie & nazorg